2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szertartás a félelmek legyőzésére

E.R.

Mielőtt elvégeznéd ezt a szertartást, egyértelműen tudatosítanod kell magadban, hogy mi a félelmed tárgya. Képesnek kell lenned a megfogalmazására röviden, határozottan, akár egyetlen szóban. Ha ugyanis a félelmed nem világos számodra, akkor értelmetlen a próbálkozásod.

Ezt a varázslatot bármely teliholdas éjszakán, vagy növekvő Hold idején végezheted. Csak arról kell gondoskodnod, hogy a szoba meleg legyen, és ne zavarjon meg senki.


Kellékek

- vörös vagy fekete gyertya,
- tompa kés,
- holderővel feltöltött víz,
- tengeri só,
- füstölő,
- papír és toll.


Előkészületek


Olts el minden lámpát, és gyújtsd meg a gyertyát, hogy az legyen az egyedüli fényforrás a fürdőszobában. Engedj magadnak fürdővizet, és tegyél bele egy maréknyi tengeri sót, így erőteljes tisztító hatást érsz el. Merülj el a vízben, és relaxálj legalább 10-15 percig. Képzeld el, milyen jól érzi magát most a tested, hiszen minden porcikád belemerül ebbe a puha melegségbe. Amikor kijössz a vízből, gyengéden törölközz meg, majd vegyél fel egy köntöst, vagy laza/kényelmes otthoni ruhát.


A szertartás menete


Menj abba a szobába, ahol a varázslatot végezni szeretnéd, és vidd magaddal a gyertyát. Ülj le, lazulj el, és lélegezz mélyeket. Nézz a gyertya fényébe, majd hunyd be a szemed, és fordulj befelé. Mondd ki hangosan elhatározásodat és félelmedet az alábbi varázsige segítségével:


„Ma éjjel szembe akarok nézni a félelmemmel,
És le akarom győzni azt.
A félelmem a következő:
mondd el a megfogalmazott félelmedet
.
Most előhívom a félelmemet. Jöjj! Hadd lássalak!
Hadd lássalak teljes terjedelmedben. Elejétől a végéig!”


Most tekints vissza a múltadra. Kérd az Égieket, hogy juttassanak vissza ennek a félelemnek a különböző megnyilvánulásaihoz. Hagyd ezt olyan sorrendben történni, ahogyan jön. Tudatalattid küldeni fogja a helyzeteket, alkalmakat és időpontokat. Részletesen vizsgáld meg valamennyit. Azután válassz ki egy jelenetet, és figyeld meg, hogy ez a félelem valójában hogyan nyilvánul meg. Ez egy érzés? Egy szín? Fájdalom? Rosszullét? Hol érzed vagy látod először? Érezd a félelmet és érezd a következményeit is. Engedd, hogy megmutatkozzon előtted.

Most kérdezd meg magadtól: milyen árat fizetek ezért a félelemért? Miben akadályoz engem, mit nem tudok megtenni, élvezni, felfedezni miatta? Figyeld meg, milyen gondolatok jutnak eszedbe, és írd le őket. Gyújtsd meg a füstölőt, és lélegezz mélyeket. Gondold azt, hogy lélegzés közben erőt szívsz magadba a Földből. Fogd a kezedbe a tompa kést - ez most a fegyver szimbóluma, és kérd még egyszer:


„Téged hívlak ………. félelem.
Mutasd meg, mi vagy.
Találkozz velem, MOST!”


Koncentrálj erősen, és képzeld azt, hogy félelmed megmutatkozik egy szimbólumban, egy színben, alakban, vagy teremtményben. Igen, ez a te félelmed. Lehet, hogy most rémült vagy, de az is meglehet, hogy megkönnyebbülést érzel. Talán nem is olyan visszataszító, félelemkeltő, ahogyan most látod. Hagyd, hogy közeledjen, és közben mondd az alábbi varázsigét:


„ Harcos vagyok.
Tudom, ki vagyok, és ez a félelem többé nem szolgálja hasznomat.
Hagyom, hogy lemaradjon, elpusztuljon,
Ha ez mindenkinek a javára válik, és hagyom,
Hogy helyén egy jobb élet szülessen.
A leckét megtanultam. Más utat választok!
Menj el, legyőztelek!”


Állj készen arra, hogy félelmed eltűnik, elolvad, elfordul, elmegy. De az is lehet, hogy nem. Ha így van, akkor tartsd magad elé a kést, mintha ezzel akarnád véglegesen megtámadni, legyőzni. Hangosan mondd ki:


„Menj el, legyőztelek!”


A szertartás végén lehetőleg temess el minden kelléket a kertben, az udvarban, vagy bárhol a szabadban. Idd meg a vizet, amelyet előzőleg a Hold energiájával feltöltöttél. Most már csak azt kell figyelned, hogyan alakul át az életed.

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa (Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amiket szeretne elrejteni mások elől, és inkább a szebb oldalát mutatni. Tulajdonképpen ezek összessége határoz meg egy személyt, a rossz és a jó tulajdonságai összefonódnak, össze lehet kötni őket, mint egy háromszög pontjait. Melyik háromszög vonz leginkább?

Tovább »
5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

Bizonyított tény, hogy a nők leggyakoribb szőrtelenítési módszere a gyantázás. Azonban ahogy javul a borotválás technológiája, egyre inkább népszerű választássá válik. Most elárulunk néhány hasznos tanácsot, és leleplezünk néhány hamis mítoszt.

Tovább »
Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Ez az orákulum megmutatja, melyik színre szomjazik az aurád, vagyis milyen úton jár a Lelked. A sorsunk folyamatosan változik attól függően, hogy milyen döntéseket hozunk, és milyen az aktuális energiaszintünk. Mi az, amire igazán vágysz? Mit próbál üzenni a lelked? Nézzük, megtaláljuk-e a logikus magyarázatot arra, hogy „miért pont azt a piros inget veszed fel, valahányszor állásinterjúra mész”!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép