SZÁMMISZTIKA

Mutasd a számaidat, megmondom ki vagy!

Szerző:
Szabó Anna
A számaid nem csak gondolataidat, szíved leghőbb vágyát mutatják meg, hanem azt is, milyen ember vagy. Gondolataidat és álmaidat elrejtheted mások elől, de valódi személyiségedet, nem bújtathatod el. Akár hiszed akár nem, a szültésed napja megmutatja ki is vagy valójában.

Annak a napnak a száma, amikor születtél, megmutatja milyen a személyiséged, hogyan nyilvánul meg rajta keresztül a gondolkodásod, és az érzelemvilágod. Ezt mindenki jól tudja rólad, hiszen ez az, amit a külvilág felé megmutatsz magadból.


Hogyan tudhatod meg, ki vagy valójában?


A módszer még mindig hihetetlenül egyszerű, mindössze a születésed dátumának napját kell felírnod és a már jól ismert összeadással egyjegyű számra egyszerűsítened.

Ha például október 31.-én születtél, akkor nincs más dolgod, mint felírni a napot és összeadni a számjegyeket

31  =>  3 + 1 = 4

A 4-es személyiségszám azt jelenti, hogy egy nagyon szilárd, rendíthetetlen személyiség vagy, akinek kiváló kézügyessége van. Minden, amit teszel, jó okkal teszed. Néha makacs vagy és rugalmatlan, sokszor munkamániás.


Mit jelentenek a személyiség számai?


Röviden leírom neked mind a 9 szám jelentését, aminek segítségével Te is megismerheted milyen vagy valójában.



Vezető egyéniség, aki mindig tudja, mit akar. Társaságban domináns, sokszor nyers és durva. Tele van tűzzel és lendülettel, szinte megállíthatatlan.



Tipikus társ, aki jól kiegészít másokat, támogatva azok céljait. Az is előfordul, hogy meg kell mondani neki, mit tegyen. Nagyon intuitív, képes a jó időben jó helyen lenni és megadni a megoldást, az aktuális problémára.



Igazi kommunikátor, a társaság középpontja. Könnyed, vidám, szerethető egyéniség, de az is előfordul, hogy néha már túl sok a jóból. Kiválóan teremt kapcsolatot másokkal. Kreatív problémamegoldó egyéniség.



Szilárd és magabiztos egyéniség, mindig tudja, mit miért tesz. Makacs és hajlíthatatlan. Általában szereti kézben tartani a dolgokat, és saját maga intézi az ügyeit. Az is előfordulhat, hogy munkamániás.



Szabad és korlátozhatatlan egyéniség, aki mindig a maga útját járja. Igazi tanító, kiváló meggyőző ereje és jó érvelő képessége van. Néha nehéz kiigazodni rajta, amolyan szalmaláng természetű. Sokszor nehéz vele lépést tartani.



Gondoskodó típus, aki szereti körberajongani környezetét. Szereti az embereket, különösen a családját és a barátait. Gyakran kerül dilemmás helyzetbe, ilyenkor a szívére kell hallgatnia, máskülönben döntésképtelenné válik.



Spirituális kereső és gyógyító. Nagyon empatikus, képes meghallgatni mások problémáját és adni néhány hasznos tanácsot. Nagyon mély érzésű, bár sokszor megközelíthetetlennek tűnik.



Igazán szókimondó, igazságosztó típus. Ritkán szól, de akkor olyat mond, hogy a föld is beleremeg. Őszinte egyenes típus. Mindig eléri, amit akar. Sokszor nehéz természetű és kemény, viselkedése bántónak tűnik, de tele van szeretettel.



Szolgálatkész egyéniség, aki a világot szeretné megváltani. Mindig mások érdekeit tartja szem előtt, még azon az áron is, ha lemond saját vágyairól. Idealista, álmodozó, de önmagával szemben sokszor nem támaszt nagy igényeket.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL