2017. október 18. - Lukács
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 18. - Lukács
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A féltékenység leküzdése angyalokkal

Herceg Petra

A féltékenység egyfajta érzelem, mely a földi dolgokhoz kapcsolódik: munkához, otthonhoz, emberi kapcsolatokhoz. Ettől az önmarcangoló érzéstől az angyalok segítségével sikeresen megszabadulhatsz.

 

Ha úgy tekintesz másokra, mint a saját tulajdonodra, akkor nagyon pórul járhatsz. Nem csak megfojtod ezzel a párodat és a szeretteidet, hanem szabályszerűen menekülésre készteted őket. A párkapcsolatra nézve igazi méreg ez. Még ha nem is hagy el a párod, de a féltékenységi jelenetek miatt biztos, hogy lelki szakadék alakul ki köztetek, mely egy idő után a társas magány állapotához vezethet. Kezelj mindent ajándékként. A féltékenység nem angyali dolog, egyértelmű, hogy inkább az ártalmadra van, mint a segítségedre. Az angyalok azonban segíthetnek abban, hogy dolgozz a féltékenységen, ha meg van benned a kellő bátorság ahhoz, hogy kimondd, és a helyén kezeld.

 

ANGYALI TESZT

Mindannyiunkban lakozik
egy angyal, és legtöbbször
ugyanazokkal a tulajdonságokkal
van felruházva, mint mi.
A teszt kitöltése után megtudod,
hogy benned mely angyal lakik.

Mi hívja életre benned a féltékenységet?


Mindenkinél más indítja be a féltékenységet. Ami téged féltékennyé tesz az, mást hidegen hagy. Az első lépés, hogy meghatározd, mi is tesz valójában féltékennyé téged, és miért. Ez a feladat legalább olyan nehéz, mint a félelmek feltárása. A félelem és a féltékenység azonban a lélek nagy ellenségei, a harmónia szörnyű szétzúzói. Ha ehhez a két érzelemhez még egy adag bizonytalanság is csatlakozik, szinte minden romba dől. Egyre nagyobb lesz lelkedben a zűrzavar, és egyre boldogtalanabbá válsz. Ezek a kártékony energiák olyan gyorsan felforgatnak mindent, amiért eddig dolgoztál, hogy néha azt sem tudod, mi történt, és miért. Az ártó energiák leküzdése bátorságot és őszinteséget követel meg tőlünk. Erősnek kell lenned ahhoz, hogy szembe tudj nézni saját gyarlóságoddal. Készítsd fel magad arra, hogy nem lesz könnyű a szembesítés, de fontos, hogy bármit is találsz lelked bugyraiban, ne ítélkezz felette. Határozd el, még az elején, hogy bármit is találsz, nem lehet oylan szörnyű, hogy ne lehetne rajta javítani.


Dolgozz önmagadon


Fontos, hogy elűzd a félelmeidet azzal kapcsolatban, hogy foglalkozz saját kellemetlen dolgaiddal. Fogadd el, hogy minden embernek, aki ezen a bolygón él, be kell járnia az önmagába tekintés útját ahhoz, hogy kiegyensúlyozott személyiséggé válhasson. Vegyél elő papírt és tollat, és írd fel a következő kérdéseket:

1. Milyen gyakran vagy féltékeny? Naponta hányszor? Csak hébe-hóba?
Tudd, hogy minél gyakrabban adod át magad a féltékenység érzésének, annál nagyobb munka vár rád.

2. Miféle féltékenységet szoktál érezni? Vágysz mások tulajdonára? A párkapcsolatod hívja életre ezt az érzést benned?

3. A féltékenységed egy bizonyos személyre irányul, vagy általános helyzetekre?


Most ülj le és gondold végig a kérdéseket, és írd mellé őszintén a válaszaidat. Meg kell találnod, ugyanis a féltékenységed okát. Legtöbben azért éreznek féltékenységet, mert biztonságukat és nyugalmukat érzik veszélyeztetve. Lehet, hogy te attól félsz, hogy elveszítesz valakit, vagy valamit. Előfordulhat, hogy a válaszaid az önbecsüléseddel kapcsolatosak, és azzal az érzéssel, hogy nincs kiút. Néhányan azok után lesznek féltékenyek, hogy valaki megbántotta őket. Ez talán e legveszélyesebb fajtája, mert könnyen gyűlöletbe csaphat át.

Telihold mágia


Miután megtaláltad féltékenységed gyökerét, elkezdhetsz dolgozni azon, hogy kiirtsd ezt az ártó érzelmet a lelkedből. Már az is segíthet, ha minden egyes lakalommal, hogy felbukkan ez az érzés benned, ellensúlyozod őket az alábbi szavakkal: az angyalok megáldanak. Ez a formula az ártó gondolatokat segítővé fordítja. A leghatékonyabb, ha Telihold mágiával próbálkozol.
Telihold idején írd fel féltékenységed okait egy papírra és vidd ezt a listát az angyaloltárhoz. Pontban éjfélkor végezz oltáráhítatot, és kérd az angyalokat, hogy segítsenek leküzdeni gyakorta a rád törő kellemetlen érzéseidet. A listát tedd egy borítékba, és a következő teliholdkor vedd elő újra, és ismételd meg a szertartást. A szertartás alatt kérheted az Őrangyalod segítségét is az alábbi szavakkal:


„A Telihold fényében állok,
Kedves Őrangyalom segítségére várok.
Lelkemen gaz féltékenység ül,
Melytől rettenetesen feszül.
Szabadulni szeretnék az ártó érzéstől,
Megtettem mindent, ami tőlem telhető.
Angyali támogatást kérek,
Hogy végleg megszabaduljak tőle.”


Természetesen földi értelemben is dolgoznod kell a féltékenység eltűntetésén. Próbálj ki új dolgokat, és erősítsd meg az önbizalmadat. Ne gondold, hogy bárki is jobb nálad, mindnyájan tanulók vagyunk az élet iskolájában. A félelmek és negatív érzelmeken való munka során rádöbbenhetsz arra is, hogy minden ember esendő. Megtanulhatod, hogy ne bíráld túl szigorúan sem magad, sem másokat. Az angyalok azon vannak, hogy harmóniát hozzanak az életedbe. Ahogy haladsz a lelki fejlődés útján, meglátod, hogy egyre kiegyensúlyozottabb lesz az életed, és ez kihat majd a környezetedre is. Ha önmagadon dolgozol, azzal nem csak önmagaddal teszel jót, mások javát is szolgálod.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Már most megtudhatod, hogy milyen lesz a következő éved - Az ősi Samhain-horoszkóp elárulja!

Már most megtudhatod, hogy milyen lesz a következő éved - Az ősi Samhain-horoszkóp elárulja!

Hamarosan beköszönt a Halál és Újjászületés, a Holtak ünnepe, a Samhain. Ha tudni szeretnéd, akkor már most megtudhatod, hogy alakul a következő egy éved, vagyis az ősi kelta újév szerint október 31-től. Tudd meg, mit tartogat a szerelem, a karrier és az anyagiak tekintetében!  A varázslatos Samhain-horoszkóp körvonalazza neked a következő éved eseményeit! 

Tovább »
5 jel, hogy az ikerlángod valójában nem ikerláng

5 jel, hogy az ikerlángod valójában nem ikerláng

Ahogy az első pillanatban találkozol vele, érzed, hogy egy komoly és fontos emberrel hozott össze a sors, ugyanis az lelki kapcsolatok rendkívül szorosak. Azonban akit ikerlángodnak hiszel, korántsem biztos, hogy az is! Mutatjuk, milyen jelek utalnak arra, hogy valójában nem az ikerlángoddal találkoztál és csak az idődet pazarolod egy hamis kapcsolatot üldözve.

Tovább »
Az angyalok figyelmeztetése - Ezt a 6 dolgot kell megtenned az év utolsó hónapjaiban!

Az angyalok figyelmeztetése - Ezt a 6 dolgot kell megtenned az év utolsó hónapjaiban!

Az angyalok mindig csak jót akarnak nekünk, ezért már most, időben figyelmeztetnek bennünket arra, hogy mi a teendőnk az év utolsó három hónapjában, mik azok a dolgok, amiket meg kell tennünk, ha egy igazán tiszta lapra, illetve tiszta karmára vágyunk a következő évben, ami elhozza a vágyott boldogságot és bőséget és mindazt, amit kívánunk!  Alapozd meg a jövő évi sikereidet az elkövetkezendő három hónapban!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép