2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A féltékenység leküzdése angyalokkal

Herceg Petra

A féltékenység egyfajta érzelem, mely a földi dolgokhoz kapcsolódik: munkához, otthonhoz, emberi kapcsolatokhoz. Ettől az önmarcangoló érzéstől az angyalok segítségével sikeresen megszabadulhatsz.

 

Ha úgy tekintesz másokra, mint a saját tulajdonodra, akkor nagyon pórul járhatsz. Nem csak megfojtod ezzel a párodat és a szeretteidet, hanem szabályszerűen menekülésre készteted őket. A párkapcsolatra nézve igazi méreg ez. Még ha nem is hagy el a párod, de a féltékenységi jelenetek miatt biztos, hogy lelki szakadék alakul ki köztetek, mely egy idő után a társas magány állapotához vezethet. Kezelj mindent ajándékként. A féltékenység nem angyali dolog, egyértelmű, hogy inkább az ártalmadra van, mint a segítségedre. Az angyalok azonban segíthetnek abban, hogy dolgozz a féltékenységen, ha meg van benned a kellő bátorság ahhoz, hogy kimondd, és a helyén kezeld.

 

ANGYALI TESZT

Mindannyiunkban lakozik
egy angyal, és legtöbbször
ugyanazokkal a tulajdonságokkal
van felruházva, mint mi.
A teszt kitöltése után megtudod,
hogy benned mely angyal lakik.

Mi hívja életre benned a féltékenységet?


Mindenkinél más indítja be a féltékenységet. Ami téged féltékennyé tesz az, mást hidegen hagy. Az első lépés, hogy meghatározd, mi is tesz valójában féltékennyé téged, és miért. Ez a feladat legalább olyan nehéz, mint a félelmek feltárása. A félelem és a féltékenység azonban a lélek nagy ellenségei, a harmónia szörnyű szétzúzói. Ha ehhez a két érzelemhez még egy adag bizonytalanság is csatlakozik, szinte minden romba dől. Egyre nagyobb lesz lelkedben a zűrzavar, és egyre boldogtalanabbá válsz. Ezek a kártékony energiák olyan gyorsan felforgatnak mindent, amiért eddig dolgoztál, hogy néha azt sem tudod, mi történt, és miért. Az ártó energiák leküzdése bátorságot és őszinteséget követel meg tőlünk. Erősnek kell lenned ahhoz, hogy szembe tudj nézni saját gyarlóságoddal. Készítsd fel magad arra, hogy nem lesz könnyű a szembesítés, de fontos, hogy bármit is találsz lelked bugyraiban, ne ítélkezz felette. Határozd el, még az elején, hogy bármit is találsz, nem lehet oylan szörnyű, hogy ne lehetne rajta javítani.


Dolgozz önmagadon


Fontos, hogy elűzd a félelmeidet azzal kapcsolatban, hogy foglalkozz saját kellemetlen dolgaiddal. Fogadd el, hogy minden embernek, aki ezen a bolygón él, be kell járnia az önmagába tekintés útját ahhoz, hogy kiegyensúlyozott személyiséggé válhasson. Vegyél elő papírt és tollat, és írd fel a következő kérdéseket:

1. Milyen gyakran vagy féltékeny? Naponta hányszor? Csak hébe-hóba?
Tudd, hogy minél gyakrabban adod át magad a féltékenység érzésének, annál nagyobb munka vár rád.

2. Miféle féltékenységet szoktál érezni? Vágysz mások tulajdonára? A párkapcsolatod hívja életre ezt az érzést benned?

3. A féltékenységed egy bizonyos személyre irányul, vagy általános helyzetekre?


Most ülj le és gondold végig a kérdéseket, és írd mellé őszintén a válaszaidat. Meg kell találnod, ugyanis a féltékenységed okát. Legtöbben azért éreznek féltékenységet, mert biztonságukat és nyugalmukat érzik veszélyeztetve. Lehet, hogy te attól félsz, hogy elveszítesz valakit, vagy valamit. Előfordulhat, hogy a válaszaid az önbecsüléseddel kapcsolatosak, és azzal az érzéssel, hogy nincs kiút. Néhányan azok után lesznek féltékenyek, hogy valaki megbántotta őket. Ez talán e legveszélyesebb fajtája, mert könnyen gyűlöletbe csaphat át.

Telihold mágia


Miután megtaláltad féltékenységed gyökerét, elkezdhetsz dolgozni azon, hogy kiirtsd ezt az ártó érzelmet a lelkedből. Már az is segíthet, ha minden egyes lakalommal, hogy felbukkan ez az érzés benned, ellensúlyozod őket az alábbi szavakkal: az angyalok megáldanak. Ez a formula az ártó gondolatokat segítővé fordítja. A leghatékonyabb, ha Telihold mágiával próbálkozol.
Telihold idején írd fel féltékenységed okait egy papírra és vidd ezt a listát az angyaloltárhoz. Pontban éjfélkor végezz oltáráhítatot, és kérd az angyalokat, hogy segítsenek leküzdeni gyakorta a rád törő kellemetlen érzéseidet. A listát tedd egy borítékba, és a következő teliholdkor vedd elő újra, és ismételd meg a szertartást. A szertartás alatt kérheted az Őrangyalod segítségét is az alábbi szavakkal:


„A Telihold fényében állok,
Kedves Őrangyalom segítségére várok.
Lelkemen gaz féltékenység ül,
Melytől rettenetesen feszül.
Szabadulni szeretnék az ártó érzéstől,
Megtettem mindent, ami tőlem telhető.
Angyali támogatást kérek,
Hogy végleg megszabaduljak tőle.”


Természetesen földi értelemben is dolgoznod kell a féltékenység eltűntetésén. Próbálj ki új dolgokat, és erősítsd meg az önbizalmadat. Ne gondold, hogy bárki is jobb nálad, mindnyájan tanulók vagyunk az élet iskolájában. A félelmek és negatív érzelmeken való munka során rádöbbenhetsz arra is, hogy minden ember esendő. Megtanulhatod, hogy ne bíráld túl szigorúan sem magad, sem másokat. Az angyalok azon vannak, hogy harmóniát hozzanak az életedbe. Ahogy haladsz a lelki fejlődés útján, meglátod, hogy egyre kiegyensúlyozottabb lesz az életed, és ez kihat majd a környezetedre is. Ha önmagadon dolgozol, azzal nem csak önmagaddal teszel jót, mások javát is szolgálod.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

Mi, férfiak gyakran tartózkodunk arról beszélni, hogy érzelmileg mire van pontosan szükségünk. Inkább csendben vagyunk, és ha hisztitek Drága Hölgyeim, ha nem, belül szenvedünk. Ám csodálatos partnerként valószínűleg tudni akarjátok, hogy életetek párjának mire van szüksége egy kapcsolatban, ezért íme, néhány alapvető férfiigény.

Tovább »
A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szem a lélek tükre, tartja az ősi görög mondás, és valószínűleg igaz is. A szemünkön keresztül észlelünk, tanulunk, és esünk szerelembe is. A látás igényli a legkomplexebb agyműködéseket, ezért olyan fontos. Ám jó, ha tudod, hogy a Látás nem mindig a szemünkön keresztül történik…

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Nyisd meg szíved és elméd azok felé a lágy ritmusok felé, amelyek visszaállítják egyensúlyérzékedet. Gyakran, amikor fontos változásokat hoznak életünkben, védelemre és vezetésre van szükségünk.

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép