Napi horoszkóp - 2017-06-07

Kos

Kedves Kos! Ha akarnál, sem tudnál munkahelyi problémákkal bíbelődni: ma a szívügyek, vagy a családi események kerülnek előtérbe. Készülj fel rá, hogy esetleg vesztesként kerülsz ki a szerelmi, vagy a családi vitákból. Kénytelen vagy alávetni magad a család akaratának, akkor is, ha szíved mélyén nem értesz egyet velük.

Bika

Kedves Bika! Vidáman kerülgeted az akadályokat, minden sikerül, amibe belefogsz. Határozott formát öltenek elképzeléseid, melyekért annyit küzdöttél. Az elismerés sem késhet sokáig! Tett és gondolat ma egy pályán halad. Előbb cselekszel, mielőtt gondolnál rá, és mielőtt egyáltalán módod volna gondolni rá, már messze jársz.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egészen kivételes a memóriád, és e tulajdonságodnak már sok mindent köszönhettél életed során. Most ismét az emlékezőtehetséged segített abban, hogy elkerültél egy könnyen kellemetlenné váló helyzetet. Nagy kár, hogy ezt a kitűnő adottságot nem hasznosítod kellőképpen, pedig megsokszorozhatnád sikereidet.

Rák

Kedves Rák! Azon ritka napok egyikét fogtad ki ismét, amikor belső harmóniád csaknem tökéletes. Azért csak majdnem, mert nálad sohasem lehet tudni. Szeszélyes és lelki életedet tekintve ingatag vagy. Most viszont minden rendben van. Szerelmeddel boldog egyetértésben élsz, munkahelyeden zavartalanul végezheted dolgodat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Egyszerű, kellemes, könnyed nap elé nézel. Persze, ha te is úgy akarod. Ám meggondolhatod magad, és ha sietsz, akár pokollá teheted önmagad, és környezeted életét is. Naná, hogy nem akarsz ilyet! Örülj tehát a nyárnak, akár süt, akár esik. És erre lesz is okod bőven, hisz a szerelemben ma sem ér csalódás.

Szűz

Kedves Szűz! Még mindig a szerelem tölti ki az életedet. Mintha nem is szürke hétköznap volna. Állandó ünneplésre, csillogásra vágysz. Partnered mindent megtesz annak érdekében, hogy elképzeléseid megvalósuljanak, hogy elégedett legyél az eredménnyel. Nem árt az óvatosság, mert társaságban kissé eltúlozhatod a dolgot.

Mérleg

Kedves Mérleg! Már régóta vársz a nagy Ő-re, és mindennap abban bízol, hogy talán ma lesz a nagy találkozás. Kitartásodért a sors végre kegyes lesz hozzád, és valóban megajándékoz azzal, amit oly régen áhítasz. Ha lányos zavarodban nem teszel valami nagy csacskaságot, számíthatsz rá, hogy ez tartós kapcsolattá alakul.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha már semmi ígéretes nem történik veled e héten, legalább a hangulatod legyen jó. Ehhez egy találkozás is hozzásegíthet. Rég nem látott barátoddal felidézhetitek a régi szép időket, az egykori cimborákat, csínytevéseket. Az ilyen apró, alapjában véve jelentéktelen dolgok adnak erőt a további küzdelmekhez.

Nyilas

Kedves Nyilas! Elismerésben részesülsz munkádért. Rég vártál és számítottál valami hasonlóra, de azért igyekezz örömet mutatni. Különben beképzeltnek, szerénytelennek fognak tartani, akinek semmi sem jó. A történtek örömére menj el kedveseddel egy étterembe. Olaszba, görögbe, vagy hogy az est fényét megadd: egy kínaiba.

Bak

Kedves Bak! Valaki rólad ábrándozik, de meg sem mer közelíteni. Úgy véli, túl nagy ajándék lenne számára, ha egy kicsit is felé fordulna a szíved. Minthogy a közeljövőben nem remélhet jelentős anyagi jobbulást, egzisztenciájának megerősödését, nem is mer bombázni érzelmeivel. Egyéb szempontokból nem jelentéktelen ember.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Légy továbbra is nagyon óvatos, és elővigyázatos. Meglehet, hogy kisebb anyagi gondjaid támadnak, és a leghalványabb elképzelésed sincs arról, hogyan oldod majd meg őket. Vegyél mindenesetre egy lottószelvényt, és mindjárt dobd is be. Nehogy megfeledkezz róla! Ki tudja, talán még szerencséd is lehet ma.

Halak

Kedves Halak! Egyhangú nap. Ezt ellensúlyozandó, rengeteg dolgot tehetsz. Öltözz ma divatosan, vedd magadra a nyár élénk színeit. Reggeli, sietve felhörpintett kávédat helyettesítsd ínycsiklandozó falatokkal. És ha este kedvesednek is sikerül kellemes meglepetést okoznod, elmondhatod, hogy jól viseled az egyhangúságot.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL