SZÁMMISZTIKA

Belelátunk a szívedbe a számok segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
Ismerd meg, mire vágysz a szíved mélyén, mi az, amiben hiszel és milyen lelkületű ember vagy valójában! Megmutatjuk neked, hogyan kell kiolvasnod a szíved számát a születési dátumodból. Hihetetlenül egyszerű, majd meglátod!

Annak a hónapnak a száma, amikor születtél alapvetően, meghatározza az érzelmi életedet, a vágyaidat, és azt, hogy miben hiszel igazán. Ha szeretnél igazán a szíved szerint élni, jó, ha tisztában vagy az érzelmi számoddal és annak jelentésével.

Mit kell tenned, hogy beleláss a szívedbe?


A már jól ismert és nagyon egyszerű módszer segítségével le kell írnod a születési hónapod számát Amennyiben októberben, novemberben, vagy decemberben születtél, akkor a kétjegyű szám jegyeit egyszerűen össze kell adnod egymással.

Például, ha novemberben születtél, fel kell írnod a hónap számát, ami a 11 és össze kell adnod a számjegyeket egymással:

1+1 = 2

Akik novemberben, vagy februárban születtek, azoknak 2-es az érzelmi számuk, vagyis nagyon érzékenyek minden rezdülésre, alapvetően hisznek a diplomáciában, vagyis abban, hogy minden helyzet békésen megoldható. Arra vágynak, hogy békés és konfliktusoktól mentes környezetben éljenek.

Ha például márciusban születtél, akkor pedig egyszerűen fel kell írnod a születési hónapod számát, vagyis a 3-as számot.


Mit jelentenek az érzelmek számai?


Röviden leírjuk neked mind a 9 szám jelentését, melynek segítségével Te is megismerheted, mire vágyik a szíved


Szenvedélyes lelkületű, aki mindig nagy hőfokon éli az életét, és pestiesen szólva két végéről égeti a gyertyát. Alapvetően a függetlenségben és a céljaiban hisz. Arra vágyik, hogy nagy sebességgel haladhasson előre, és senki, soha ne álljon az útjába.


Finom lelkületű, aki mindig minden rezdülésre nagyon érzékenyen reagál. Abban hisz, hogy alapvetően minden emberi konfliktus békésen rendezhető. Arra vágyik, hogy kiegyensúlyozott békés környezetben élhessen.


Vidám lelkületű, aki mindig tele van szeretettel és életörömmel, és ezt bőséggel osztja meg másokkal is. Alapvetően a feltétel nélküli szeretetben és a nevetés erejében hisz. Arra vágyik, hogy mindig legyen körülötte valaki, akivel megoszthatja szeretetét és életörömét


Szilárd lelkületű, aki megingathatatlanul tartja magát az elveihez, és nagyon nehezen billen ki ebből az állapotból. Alapvetően az egyenes és tiszta dolgokban hisz, amikről biztosan tudja, hogy az, aminek látszik. Arra vágyik, hogy rend és tisztázott körülmények vegyék körül, amelyek között nyugodtan dolgozhat.


Szabad lelkületű, aki folyton változik, és akinek nagy mozgástérre van szüksége. Alapvetően az állandó változásban hisz, és az élethosszig tartó tanulásban hisz. Arra vágyik, hogy állandóan mozgásban legyen, és hogy tanuljon és taníthasson másokat.


Szentimentális lelkületű, aki mindig mindenben keresi a szépet és a jót. Alapvetően a szerelemben és a család erejében hisz. Arra vágyik, hogy családja, szerettei körében legyen és gondoskodhasson róluk egy életen át.


Elmélyült lelkületű, aki mindenben és mindenkiben a megismerés mélységeit keresi. Alapvetően az élet spirituális megismerésében hisz. Arra vágyik, hogy folyamatosan úton legyen főleg befelé és kutathassa az élet nagy titkait.


Céltudatos lelkületű, aki mindig pontosan tudja, mit miért csinál. Alapvetően az igazságban és az őszinteségben hisz, hogy mindenkinek előbb vagy utóbb szembe kell néznie önmagával. Arra vágyik, hogy megvalósíthassa céljait és felérjen a csúcsra.

Alázatos lelkületű, aki mindig kész arra, hogy életével másokat szolgáljon. Ennek semmi köze a megalázkodáshoz. Alapvetően a feltétel nélküli univerzális szeretetben hisz, ami az egész emberiség javát szolgálja. Arra vágyik, hogy olyan dolgok vigyen véghez életében, ami hozzájárul a nagy egészhez.

 


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL