Lélekerősítő könyvek

Frank Schmolke és Varda Hasselmann: Lélekelixírek
Készíts a lelki szerepednek megfelelő gyógyitalt!

A szerzőpáros a lélek hét fő archetípusa alapján harmincöt elixírt mutat be, amelyek segítenek abban, hogy a lehető legjobban hasznosíthassuk képességeinket és lelki adottságainkat. A hét kategóriát a hozzájuk tartozó öt-öt altípus teszi szemléletesebbé, így kapjuk meg az összesen harmincöt lélektípust és a hozzájuk tartozó gyógyitalokat.

A bemutatott leírások lehetővé teszik, hogy különösebb tanulás, illetve típuselemzés nélkül is képesek legyünk hozzárendelni magunkat a felsorolt szerepek egyikéhez, és kiválasztani a hozzánk illő lélekelixírt.

• Mire vannak hatással az elixírek?
• A hét típus és az altípusok pontos bemutatása.
• Általános elixírek, amelyek használatához nem kell ismernünk lelki szerepünket.
• Milyen hatásra számíthatunk rögtön a szer bevétele után, illetve hosszútávon?
• Hogyan kezeljük a változásokat?
• Mi történik, ha rossz szert választunk?
• Ki ne használjon elixírt?
• A lélekelixírek elkészítése (lényegében növényekből előállított, természetes szerek)
• Mikor és hányszor vegyük be?
• Milyen hatása lehet, ha más szerekkel, gyógyszerekkel együtt szedjük?

A lélekelixírek egészen pontosan a lélekstruktúra egy speciális elemére, a lélekszerepre képesek pozitívan hatni. A lélekszerep a minden emberi lélekben meglévő hét szerkezeti elem közül a domináns és örök időkig megmaradó archetípus. A saját lélekszerep elfogadása és mélyebb megértése nyomán lehetőségünk nyílik arra, hogy boldogok és erősek legyünk, olyannak fogadjuk el magunkat, amilyenek valójában vagyunk, valamint megtapasztaljuk saját létünk értelmét is.

Ára: 2990 Ft

 

Migene González-Wippler: Angyali energiák
Az angyali tudás, erő és mágia életre keltése önmagunkban

A világ számos kultúrájában tartja magát a hit, hogy az angyalok emberi alakot ölthetnek, illetve megtestesülhetnek a Földön élő emberi lények előtt. Az Angyali energiák című kötet megvilágítja a mennyország azon lakóinak legendáját, akik úgy döntöttek, szerepet vállalnak a halandók életében. Elmondja nagyszerű és igaz történetüket, egyúttal vezérfonalként szolgál az égi úton kapott képességekhez. Nem akar kinyilatkoztatni és nem elfogult, több oldalról, alaposan vizsgálja meg az angyalokkal kapcsolatos kérdéseket. Kiemelt figyelmet szentel a kabbalának, mivel az abban leírt ezoterikus tanok a fenséges angyali isme rendkívül gazdag forrását kínálják. Tudományos alapokon nyugszik, mégis rendkívül élvezetes olvasmány. Visszahozza életünkbe azt az angyali tudást, erőt és mágiát, amelyet az ókoriak oly jól ismertek.

A szerző részletesen beszél:
• az angyali mágia szertartásairól,
• az angyalok és az állatövek kapcsolatáról,
• az angyalok nevéről, feladatairól,
• őrangyalainkról és
• az angyalok megidézésének módjairól.

Az angyalok különleges mágiája alapvető fontossággal bír az emberi történelemben. Üzeneteik alapján a szerző betekintést enged az új évezred küszöbén bekövetkező eseményekbe, és szól azokról a lépésekről is, amelyeket azért tehetünk, hogy megóvjuk bolygónkat a kataklizmáktól.

A világ országaiban végzett statisztikai vizsgálat kimutatta, hogy a Föld népességének több mint 80 százaléka hisz az angyalokban, és az emberek többsége már szerzett természetfeletti jellegű tapasztalatokat velük kapcsolatban. Ez az adat arra utal, hogy az angyalok létezése sokmillió ember számára valóság. Egy napon talán a többiek is felfedezik, hogy az angyal nem egy tőlünk különálló entitás, hanem lelkünk legbensőbb mélyének valós része.

Ára: 2690 Ft

 

Florence Scovel Shinn: A karmának nincs humorérzéke
A kimondott szó erejének alkalmazása

A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék! Mindaddig nem játszhatunk azonban sikeresen, míg nem ismerjük a játékot meghatározó spirituális törvényeket. A spirituális törvények ismeretén alapuló pozitív életszemlélet –, illetve az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések – megingathatatlanul egy jobb, és minden szempontból gazdagabb élethez segítenek minket.

A karma törvénye szerint minden, amit adunk, visszajön hozzánk, és mindig csak azt kaphatjuk az élettől, amit már adtunk valamikor. Ahogy a tudatalattinak, úgy a karmának sincs humorérzéke, ezért vágyainkat megfontoltan kell átadnunk a világnak, hogy elkerüljük a megvalósulásukhoz tartozó negatív következményeket. És ami nagyon fontos; vágyaink teljesítéséhez hagynunk kell, hogy az eszünk helyett a Gondviselés dolgozzon.

A tudatos teremtéssel foglalkozó könyvek hazai kínálatában hiánypótló ez a kötet, ugyanis módszeréről, a kimondott szó erejének alkalmazásáról alig esett még szó. Aforizmái örök érvényűek, tanácsai egyszerűek, könnyen megjegyezhetőek, és ez nagyban segíti a tudatalatti folyamatok pozitív befolyásolását.

„A nekünk szánt ösvény mindig tele van kincsekkel.
Megmutatom, miként változtathatod meg körülményeidet szavaid
megválogatása által. Mostantól ellenállhatatlan erejű mágnesként
vonzod majd magadhoz mindazt, amit csak szeretnél!”

Ára: 2390 Ft

 

Doreen Virtue: Angyali üzenetek

Az angyalok erővel és szerettettel teli üzenetei segítenek gyógyítani hitrendszerünket és gondolkodásunkat. Megtanítanak bennünket arra, hogyan használjuk szellemi érzékszerveinket látásra, hallásra és érzésre, hogy megismerjük a valódi világot, amely káprázatvilágunk gondjai-bajai mögött húzódik. Sok gyakorlati bölcsességet kínálnak nekünk, amelyeket azonnal tudunk alkalmazni. Segítségükkel javíthatjuk baráti és szerelmi kapcsolatainkat, de gyógyírt ajánlanak a munkánkkal és az egészségünkkel kapcsolatos legtöbb gondunkra is. Ha hagyjuk, hogy magával ragadjon szépséges látásmódjuk, képesek leszünk átadni nekik negatív gondolatainkat, hogy megtisztítsák, majd a legtisztább formájukban visszaadják nekünk azokat.

"Szeretünk téged drága gyermek. A félelmeidből jövő jelzések füttyszóhoz hasonlatosak, melyek minket, angyalokat, az oldaladra szólítanak. Sohasem vagy egyedül a félelem óráiban.

Szeretnénk, ha tudnád, hogy a világ, amelyben élsz, sokkal gyorsabban halad evolúciós útján. Eljön az idő, amikor e felgyorsult változások elsodorhatnak. Engedd, hogy közbeavatkozzunk, oszd meg velünk félelmeidet! Add át nekünk őket!"

Ára: 2790 Ft

 

Sonia Choquette: Kérdezd az Angyalt!

A könyv célja, hogy megtanuljunk eredményesen kommunikálni spirituális támogatóinkkal. De kik ők? Honnan jönnek, és hogyan tudnak segíteni nekünk? A szerző szerint mindnyájunknak vannak isteni támogatóink. Megismerteti velünk ezek típusait a legerősebben érzékelhető lényektől kezdve az egészen fejlett képességeket kívánó erőkig:
• Angyalok
• Szellemi vezetők
• Őrangyalok
• Arkangyalok
• Angyali minisztériumok
• Elementálok
• Előfutárok (akik elrendezik "előttünk" a dolgokat)
• Segítők (megkönnyítik az életet)
• Gyógyítók
• Tanítók
• Állati formájú vezetők
• Örömhozók (a belső gyermekkel törődnek)
• Fénylények (a Harmadik Sugár Küldöttei)

A szerző mindennapi példái érthetővé és elfogadhatóbbá teszik a segítők létezését. A kötet fontos részei a gyakorlatok, amelyek lépésekre bontva, apróbb "trükköket", technikákat kínálva segítenek minket e különleges világ megtapasztalásához.

Ára: 3290 Ft

 

Solara: Csillagszüllöttek

Solara egy új, szakrális szempontból mutatja be életünket, amelynek alapköve, hogy valamennyien angyalok vagyunk, csak az erre vonatkozó emlékezetünket elveszítettük. Visszatér a kezdetekhez – ahol csak Egyetlen Csillag létezett, a Csillag, ami Mi Vagyunk – és onnan elindulva elmeséli, hogyan kerültünk ide a Földre, és hogyan fogunk Hazatérni az Egységbe.

A Csillagszülöttek magukat két valóság közé szorítva érzik. Az egyik a szellemi világ, a másik a fizikai. Egyik világban sem érzik magukat egésznek, mivel egy részük mindig a másikban marad. Emiatt sehol sem találják az otthonukat. Solara ezt a jelenséget a csakrákon és az emocionális testen keresztül bemutatva fejti ki. Emélete szerint a felébredés folyamata vég nélküli. Tudatosan menni a dualitásból az Egy felé – ez a vertikális ösvény, a felébredettek útja.

Csillaggyerekek 1970 óta nagy számban inkarnálódnak a Földön, és azért jöttek, hogy segítsenek. Céljuk, hogy felújítsák és újraaktiválják a csillagokhoz való kapcsolódásainkat. Solara rengeteg információt közöl a Csillaggyerekekről, s arról, hogyan lehet felismerni őket.

Az írónő saját tapasztalatai alapján dolgozik és ír. Hasznos meditációs technikákat kínál, amelyek eredménye, hogy találkozhatunk Védőangyalunkkal, aki – elmélete szerint - nem más, mint mi magunk. Segítségével hívhatjuk és befogadhatjuk Felsőbb Énünket. Megkérhetjük az Angyalunkat, hogy árulja el nekünk a nevünket, ami azért fontos, mert minden név egy rezgést, egy bizonyos energiaszintet jelöl. „A Te Angyali Neved a te saját, személyes rezgésed, amely összeköt a benned lévő multi-dimenziókkal.”

Amikor összeolvadunk Angyali Jelenlétünkkel, életünk minden szintjén mély változás történik. Solara ezekről a változásokról is szól, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy az auránk is megváltozik, szinte sugározni fog, s meglátjuk, hogy valójában hatalmas fénylények vagyunk pici fizikai testtel.

Az írónő beszél azokról a szükségszerű fizikai átalakulásokról is, amelyeknek egészen a DNS láncokig kell terjedniük. Úgy gondolja, fizikailag is fel kell készülnünk a Fénytestünkkel való egybeolvadásra, amely hamarosan bekövetkezik. Olyan információkat és emlékeket említ, amelyeket a sejtjeinkben őrzünk, s amelyek csak a felébredett tudat egy bizonyos szintjén aktivizálódnak. Elmeséli, hogy fizikai szinten milyen formákban nyilvánulhat meg ez az újrastrukturálás.

Angyalok szólnak az olvasóhoz Solarán keresztül, akiknek csupán a neve is megborzongatja az érzékenyebbek bőrét. Az angyali megszólalások kulcsot adnak a kezünkbe ahhoz, hogy eljussunk vágyott otthonunkba. Egy igen nyílt látószögű létezésbe pillanthatunk bele, amelynek mi is a részei vagyunk, akár elfogadjuk, akár nem. Természetesen lehet hinni és lehet nem hinni – de vannak dolgok, amelyek nem függenek attól, hiszünk-e benne.
Bármikor, amikor úgy érezzük, eltávolodtunk Angyali jelenlétünktől és a dualitásba veszünk, egyszerűen csak emlékezzünk a Csillagra és lélegezzük be a Fényét. Elmeséli, miért fontos felfedeznünk azt, hogy melyik Csillagrendszerből jöttünk, honnan származunk, s hogy ezek hogyan állnak kapcsolatban angyali nevünkkel.

Minél többre emlékszünk, annál jobban kapcsolódunk megosztott Esszenciánkhoz. Solara arra késztet, figyeljük meg ismerőseink, szeretteink, ellenségeink milyen szerepeket játszottak utunkon, fejlődésünkben. A fájdalmas tükrök (kapcsolatok) csak erősítenek minket és növekedésre sarkallnak.

Az akadályozó idők elmúltak.
Mindegyikünk egy nyitott kapu. Mindegyikünk egy ragyogó Fényoszlop, egy Jelzőtűz másoknak, amely bevilágítja a hazafelé vezető utat.

Ára: 2590 Ft

 

Thomas L. Pauley és Penelope J. Pauley: Váltsd valóra legvadabb álmaidat!

"Ez a módszer nemcsak arról szól, hogyan szerezzük meg a legdivatosabb cipőt vagy a dombon álló házat. Megváltoztatta a kapcsolatomat a barátaimmal, jobbá tette a házasságomat, és főleg az önmagamhoz fűződő viszonyomat. Ma már ismerem az álmaimat, és meg is élem azokat."
Penelope Pauley

Apa és lánya osztja meg velünk a történetét. A könyvben kifejtett egyszerű módszer annyira hatékony, hogy a családot a második csődből lendítette át egy gazdag és boldog életbe... gyakorlatilag egyik napról a másikra.

Mivel érhetsz el sikert?
Hogyan lehetsz milliomos?
Miként növekedhet hirtelen, nagymértékben és tartósan a bevételed?
Miért van az, hogy a túl sok erőfeszítés pont fordítva sül el?

„Valójában minden az Univerzumtól, Istentől származik. Épp ezért kell az Univerzum Törvényei szerint gondolkodni és intézni ügyeinket, ha anyagi sikerre vágyunk. Nem az állandó, kemény munka a gazdagság és boldogság titka. Én egész életemben sokat és keményen dolgoztam, és kétszer mentem csődbe. Mások alig dolgoznak, mégis életük végéig élvezhetik tevékenységük gyümölcsét. Amikor megtanultam ezt az egyszerű titkot és azt, miként alkalmazzam, az életem örökre megváltozott."
Thomas Pauley

Ára: 2990 Ft

 

Doreen Virtue: Angyali számok

Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted. Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentősége fölött, az nincs egyedül. Angyal-szemináriumaimon is rengetegen kérdezték tőlem, hogy mit jelentenek e számok. Ez ösztönzött arra, hogy elmerüljek a Forrásba, és útmutatást kérjek a visszatérő számsorok értelmezéséhez. Két segítséget is kaptam: Püthagorasz számmisztikájának egyik képviselőjét (aki előző életében a Mester tanítványa volt), és egy angyali közvetítő által a szükséges ismereteket arról, hogy mit is üzennek az angyalok a számsorokkal.

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát a számukra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben.

A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg klienseimben. Célom, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak.

A számsor-értelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert számokba botlunk a világon mindenfelé. Ha találkozol egy számsorral - különösen, ha rövid időn belül többször -, csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

Ára: 2790 Ft

 

Stacey Demarco: a Nőiség Varázsa

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevúban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igaz lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal, s ezáltal:
• Megtanít olyannak szeretni a testedet és önmagadat, amilyen vagy
• Segít legyőzni a félelmeidet, amelyek távol tartanak attól, hogy rátalálj a szerelemre
• Lehetőségeket kínál a múltbéli szakításokból eredő lelki sebeid gyógyítására
• Tippeket ad az ideális társ magadhoz vonzásához
• Ötleteket kínál az első randevúval kapcsolatos lámpaláz leküzdésére
• Megmutatja, miként fokozhatod élvezetedet és kapcsolatod szorosságát szex közben
• Megtanít az évszakok és a szexuális életed összehangolásának fortélyaira

A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt, a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

"Arra kérlek, nyisd meg szívedet és elmédet a valódi mágia előtt - az előtt a mágia előtt, amely eltünteti a régi sebeket, s a lelki nyugalom, a megértés, a támogatás, az izgalom és az elragadtatás olyan szintjét hozza létre, amiről korábban csupán álmodtál."
Stacey Demarco

Ára: 3290 Ft

Még több hasonló témájú könyvet az Édesvíz Kiadó oldalán találsz, tovább!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL