Napi horoszkóp - 2017-04-23

Kos

Kedves Kos! Más élvezi a tavaszt, a kellemes hétvégét, te egyre görcsösebben tapadsz meg a mélyponton. Ha nincs komoly gondod, csinálsz magadnak. Ebben az állapotodban kíméletlenül önsanyargató vagy: a bolhát elefántnak nagyítod fel. Ha dicsérnek, az a baj, ha pedig rád ripakodnak, ettől borulsz ki.

Bika

Kedves Bika! Ma pihenni van kedved. Bár sokat aludtál, mást sem tennél naphosszat. Csak azon jár az eszed, hogy le kellene dőlni egy órácskára. Rengeteget dolgoztál az elmúlt hetekben, és most érzed csak igazán, mennyire elfáradtál.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy váratlan beszélgetés rádöbbent, mennyire eltávolodtál családodtól. Nem tudod, mi foglalkoztatja őket, milyen problémákkal küzdenek, kitől kérnek segítséget, ha bajban vannak. Soha nincs késő helyrehozni a mulasztásokat. Ha már tisztában vagy vele, mit kell tenned, ne halogasd tovább!

Rák

Kedves Rák! Tegnap kissé elhúzódott az éjszaka, ezért ma ki akarod magad pihenni. Azonban mindenféle zaj kerget ki az ágyból. Ha lesz hozzá erőd, mihamarabb kelj fel, mert néha a sok lustálkodás a legfárasztóbb. Bizonyára te is ismered ezt az állapotot. Okosan oszd be idődet, és inkább korán feküdj le!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha úgy érzed, hogy összekuszáltad magánéleted szálait, ne próbáld haraggal kibogozni. Inkább légy óvatos és békülékeny. Néha játszadozás közben is sebeket ejtesz a másikon, és észre sem veszed. Ahogy azt sem, hogy hiú természeted folytán féltékenységi jelenetekre ragadtatod magad.

Szűz

Kedves Szűz! Ha szerencséd van, ezt a napot valahol a természetben töltheted, messze a nagyváros zajától. Kár is lenne a négy fal között tölteni ezt a csodálatos, tavaszi hétvégét. Ne hivatkozz a sok munkádra! Te sem gondolhatod komolyan, hogy ilyen szép időben inkább otthon maradsz a számítógép előtt.

Mérleg

Kedves Mérleg! Akik a közeledben élnek, nem árt, ha kötélből vannak az idegei. Kedélyállapotod óránként változik, ötleteid lefárasztják szeretteidet. Nehéz lesz elviselni téged, de aki kibírja egész estig, az inkább szórakozik, mint bosszankodik hangulatváltozásaidon. Ma olyan vagy, mint az időjárás.

Skorpió

Kedves Skorpió! Bizonyos, hogy nagy részben a te aktív részvételednek is köszönhető a dolgok jobbra fordulása. A kedvező helyzetet ki kell használni arra is, hogy előkészítsd a terepet a következő lépésnek. Nem lesz mindig szerencséd, és közel sem biztos, hogy mindig ilyen segítőkészséggel találkozol.

Nyilas

Kedves Nyilas! Bal lábbal keltél. Felhúzod magad apróságokon, bolhából elefántot csinálsz. Úgy érzed, a tárgyak össze fogtak ellened. Semmi nem sikerül. Elképzeléseid sorra csődöt mondanak. Bosszankodsz, átkozódsz. Lobbanékonyságodat ismerve nem meglepő, ha kedved délutánra az ellenkezőjére fordul.

Bak

Kedves Bak! Emeld fel tekintetedet a földről! Szellemi erőd alkalmassá tesz arra, hogy szárnyalj. Igyekezz eljutni koncertre, moziba, lapozz bele a legújabb könyvsikerekbe. Ritkán vagy ilyen oldott állapotban, használd ki maximálisan. Ha meghatódsz egy szerelmi történeten, ne átallj könnyeket ejteni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A feladat és a hangulat ugyanaz, mint tegnap. Örülsz, hogy nem kell egyedül lenned. De nemcsak ezért vagy hálás kedvesednek. Kiderül, hogy párod – és persze a világ – sokkal kegyesebb és elfogadóbb. Lecsillapodsz, megbékélsz. Még nem egészen vagy nyugodt, de már sokkal kerekebb a világ.

Halak

Kedves Halak! Amennyiben igaz, hogy szenvedés az élet, akkor most igazából érzed, hogy élsz. Mondhatni nagy lábon. Az is szükségtelen, hogy magadba csípj. Felocsúdni sincs időd, csapást csapás követ. Előbb a testedet, most a lelkedet küldik padlóra. Elgondolod, mi lehetne a rosszabb. Ezt nem vártad!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL