SZÓRAKOZÁS

Csajos könyvek őszi napokra

Szerző:
Szabó Anna
Szingli vagy? Kicsit ellaposodott a kapcsolatod? Ilyenkor nagy segítség néhány útmutató önmagad megtalálásához. Összeállításunk könyveivel igazi mai nővé válhatsz! 21. századi istennő képzés, erotikus regények, és egy ízig-vérig csajos sztori.

Jessica Adamas - Jelena Glisic - Anthea Paul:  Hogyan legyünk istennők a 21. században?
Kalauz a testhez a lélekhez és a szellemhez

Végre! Egy olyan kalauz a testhez, a lélekhez és a szellemhez, amely NEKÜNK szól!


Tanuljuk meg meggyógyítani önmagunkat a csakrarendszerünk kiegyensúlyozásával!


Töltsük ki az Istennő-gyorstesztet, hogy megtudjuk, melyik Istennő szobrát tegyük ki a házi oltárunkra!
• Menjünk shoppingolni a bevásárló angyalunkkal, és kopogtassunk be a szellemvilágba!
• Fedezzük fel, hogyan forradalmasíthatja a szerelmi életünket az energiatisztítás!
• Próbáljunk ki néhány szuperpontos tarot-kirakást és különleges tarot-meditációt!
• Készítsük el a saját sorsidő köveinket, hogy előre láthassuk a jövőbeli események időpontját!
• Készítsünk kristályos elsősegélydobozt otthonra és az irodába!
• Tanulmányozzuk az életútszámunkat és a névszámainkat!
• Vonzzunk be pozitív változásokat az életünkbe mágikus rituálék segítségével!
• Fejtsük meg legőrültebb álmaink titkos üzenetét!
• Tudjuk meg a tíz nagy asztrológiai titkot, melyekről a magazinok hallgatnak!

 

Ára: 2.499,- Ft




Tabitha Flyte: Meztelen igazság
Erotikus regény. Csak felnőtteknek!


A harmincas éveiben járó Sally nyakig ül a pácban. Munkahelyén maradi kollégái nem hagyják érvényesülni, és barátja, Will is lapátra teszi. Újdonsült szerelme, Marcus csak további bonyodalmakat okoz - a jóképű srácról csak számos vad szeretkezés után derül ki, hogy még a tizennyolcat sem töltötte be.


Ráadásul Sally élvhajhász főnöke, Mr. Finnegan rájön Sally titkára, és alaposan megkéri a hallgatás árát! Sőt a furcsa pároshoz hamarosan Ms. Penny Feather, Sally perverz főnökasszonya is csatlakozik, s később a bizarr szerelmi (egészen pontosan szexuális) sokszög további partnerekkel egészül ki. A történet végére Sally végre megismeri saját nőiségét, lelepleződik minden szereplő valódi énje - egyszóval feltárul a meztelen igazság.

 

Ára: 1.999,- Ft



Amber Leigh: Elcserélt feleségek
Erotikus regény. Csak felnőtteknek!


Markot és Anne-t azóta foglalkoztatja a párcsere gondolata, amióta első alkalommal megosztották egymással szexuális fantáziáikat. Elszántak, kíváncsiak, és erős kapcsolatban élnek. Nem hiányzik más, csupán egy pár, akikkel cserélhetnének.


Ez az aprócska akadály azonban elhárul előlük, amikor új házba költöznek, Johnny és Lisa szomszédjába. Újdonsült ismerőseik szexisek és izgatóak, ugyanakkor aktív párcserélők, akik épp a szezon legnagyobb cserepartiját szervezik.


Mark és Anne megteszik első, bátortalan lépéseiket a párcsere útján, s csaknem azonnal egy csodás világba ragadják el őket az új tapasztalatok. Nem marad más hátra, el kell dönteniük, mennyit bír ki a kapcsolatuk.

 

Ára: 1.999,- Ft

 



Sheila O'Flanagan: Megint egyedül


Mihez kezdesz, ha váratlanul magadra maradsz? Az öngyilkosság gondolatával foglalkozol? Eszelősen beleveted magad a szexbe? Belesüppedsz az önsajnálat mocsarába?


Alix Callaghan mindhárom lelkiállapotot átéli, amikor élete szerelme közli, hogy családot szeretne alapítani - de nem vele. A konfliktus megoldhatatlan, hiszen Alix - bár úgy érzi, vissza tudná szerezni a férfit, ha elfogadná az anyaság gondolatát - még nem érett meg a gyermeknevelésre, s karrierjéről sem tud lemondani. Most, hogy a munkahelyén a férfiak szemet vetettek az állására, ráadásul fölfedezi az első ősz hajszálait is, egyre többször fordul meg a fejében, hogy a jelenlegi, újbóli magára maradása vajon nem egy végleges állapot kezdete-e?


Lendületes regény az egyedülálló, harmincas éveiben járó, sikeres nő belső bizonytalanságáról, a "család vagy karrier" kérdéskörről, amivel sajnos egyre több nő találja szemben magát.

 

Ára: 2.999,- Ft




 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL