Napi horoszkóp - 2017-04-18

Kos

Kedves Kos! Mintha minden összeesküdött volna ellened. Bosszúságokra, idegeskedésre számíthatsz ezen a napon. Próbálj higgadtan, mérsékelten viselkedni ilyen helyzetekben és hagyd, hogy a dolgok maguktól elsimuljanak. Ne vállalj plusz felelősséget! Ha extra feladatot akarnak rád hárítani, bújj ki alóla.

Bika

Kedves Bika! Ma a testmozgással kapcsolatos tevékenységek kaphatnak főszerepet. Ha nincs alkalmad a mozgásra, legtöbbször feszültség támadhat mozgásigényed kielégítetlenségéből. Próbálj sort keríteni a mozgásra valamilyen formában. Ne ragaszkodj makacsul elképzeléseidhez! Engedd el azt, aki menni akar!

Ikrek

Kedves Ikrek! Könnyen előfordulhat, hogy ma nehéz lesz veled közös nevezőre jutni. Néha véletlenül, néha szándékosan is, de nem arról beszélsz, amire valójában gondolsz. Önkéntelenül is félreértelmezhetővé válnak szavaid, és ezzel kisebb-nagyobb bonyodalmakat okozhatsz. Este keress egy kellemes könyvet!

Rák

Kedves Rák! A mai nap főszerephez juthat életedben a családalapítás, vagy egy új, tartósnak tűnő párkapcsolat kezdete. Kellemes élményekben lehet részed szerelmi életedben, vagy új barátságra tehetsz szert egy baráti összejövetel alkalmából. Munkádat végezd precízen, kizárva így minden hibalehetőséget.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kissé bátortalan vagy ma, bizonytalan tetteid esetleges következményeiben, gondolataid racionalitásában. Szükséged van arra, hogy biztosítsanak igazadról, meglátásaid helyességéről. Talán rosszul cselekszel, ha mástól várod a visszaigazolást. Megbánhatod, ha nem hallgatsz megérzéseidre.

Szűz

Kedves Szűz! Gondoskodó, anyáskodó vagy. Szereted a rendet magad körül és mindent a szokott helyén tudni. Jól ismered környezeted minden apró részletét, és pontosan emlékszel korábbi lakóhelyeid zegzugaira is. Stabil pontot képviselsz családod életében. Az esetleges nehézségekkel reálisan nézz szembe!

Mérleg

Kedves Mérleg! Tudnod kellene, hogy pontosan mire is van szükséged. Döntésképtelennek tűnsz, nem találod a helyed. Fáradt vagy, ennek ellenére folyamatosan mehetnéked van, programokra vágysz. Valószínűleg, fizikailag kimerültél, ám szellemileg túlzottan vibrálsz. Este olvass, keresd családod társaságát!

Skorpió

Kedves Skorpió! Gyors felfogóképességeddel könnyen jutsz előre. Mások szinte fel sem ocsúdnak, te már rég messze jársz céljaid elérésében. Ügyesen alakítod sorsodat. Ebben nagy szerepet játszik az, hogy mindig határozottan döntesz, és bízol magadban. Ezek tükrében kiegyensúlyozottan végzed feladataidat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Egy régóta áhított vágyad végre teljesülhet a napokban. Előfordulhat munkahelyváltozás, vagy költözés is. Régi ismerőssel hozhat össze a sors, vagy egy baráti kapcsolatod által komoly anyagi forráshoz juthatsz. Egy dologra azonban nagyon vigyáznod kell: ne légy túlságosan önfeláldozó!

Bak

Kedves Bak! Rendkívüli nyugodtságoddal szinte ámulatba ejted az embereket. Számodra az a legfontosabb, hogy minden a megszokott mederben folyjon. Szereted, ha csak olyan emberek vesznek körül, akikkel maximálisan megértitek egymást, és véleménykülönbségnek nyoma sincs. Így tudsz a leggyorsabban haladni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ezen a napon szerencsés lehetsz, ügyeid gyorsan és gördülékenyen haladnak. Támogatásra is számíthatsz, és biztos lehetsz abban, hogy felmerülő gondjaiddal nem maradsz magadra. Szeretteid és barátaid egyaránt szívesen nyújtanak segítséget. Erődet okosan oszd be, szükséged lesz energiára!

Halak

Kedves Halak! Régóta keresed már azt a személyt, akit neked teremtett a mindenség. Addig nem is vagy hajlandó összekötni az életedet senkivel, amíg nem bizonyosodik be számodra, hogy ő az ideális. Szerencsére már nem kell sokáig várnod, hiszen kitartó kutatómunkádnak hamarosan megérik a gyümölcse.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL