MÁGIA

Lélekfrissítő bűbáj

Szerző:
Szabó Anna
Az ősi druida hiedelmen alapuló varázslat segít a depresszió leküzdésében. Ha eluralkodik rajtad az őszi melankólia, bátran varázsolj verbénával, biztosan felfrissülsz. A verbéna a druidák legszentebb növényének számított. Verbénával tisztították meg az oltárokat, jövendöltek, és amulettként is viselték. Ezért alkalmazzuk a bűbájhoz is.

Kellékek

- szárított vagy friss verbénalevelek,
- rózsa-, szantálfa-, és napraforgóolaj,
- 2 db kék színű gyertya.




Előkészületek

Lehetőleg teliholdkor végezd el az előkészületeket, mert ilyenkor mindent könnyebb feltölteni energiával. Gyűjts, vagy vásárolj néhány verbénalevelet, és várd meg az estét. Amikor leszáll a sötétség, menj ki egy olyan helyre, ahonnan jól látod a Holdat, és elég élesen megvilágít. Helyezd a verbénát a kitárt tenyeredre, és kezdd el mormolni a következő varázsigét:


„Itasd át szent füvemet a fénnyel,
hogy erőt adjon nappal és éjjel.”


Ez alatt a verbéna folyamatosan töltekezik energiával. Ha úgy érzed, hogy teljesen feltöltődött, hagyd abba a varázsige ismétlését. Most már bármikor felhasználhatod a feltöltekezett növényt. Amíg azonban nincs rá szükséged, tedd el olyan helyre, ahol nem zavarja semmi, és sötét van, pl. a szekrény mélyére.


A bűbáj menete

Ha úgy érzed, hogy eluralkodott rajtad a depresszió érzése, vagy letört és szomorú vagy, vedd elő a Hold energiájával feltöltött verbénaleveleket, és dobd őket forrásban lévő vízbe. Kb. 10 percig hagyd ázni. Ez idő alatt önts 25 ml napraforgóolajba 5 csepp szantálfaolajat és 2 csepp rózsaolajat. Szűrd le a verbénafőzetet, és öntsd a fürdővizedbe. Várj legalább 10 percet, amíg teljesen eloszlik a vízben.


 

 


Közben gyújtsd meg a kék gyertyákat, és alaposan kend be egész testedet az olajjal. Kezdd a lábadnál, és szép lassan haladva felfelé, dörzsöld bőrödbe az illatos olajkeveréket. Végül maradj nyugodtan, csukd be a szemedet, és néhány másodpercig lélegezz mélyeket. Ezután merülj el a verbéna főzettel dúsított fürdővízben, és addig maradj benne, amíg jól esik.


 

 

 

Meglátod, utána olyan leszel, mintha kicseréltek volna. Nyoma sem lesz a depressziónak és a melankóliának.


Forrás: Nicola de Pulford - Varázslatok könyve (GABO Könyvkiadó)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL