Bak

Bak belső gyermek


Mi sértett régen és még ma is?

Olyan gyerek voltál, akiről a felnőtteknek az volt az érzésük, hogy nemigen kell tanítgatni. Koraérett voltál, hamar felnőttél, mert korán felelősséget kellett vállalnod. Elsősorban saját magadért. Gondoskodnod kellett magadról - esetleg egy másik családtagról -, mert a szüleid nagyon elfoglaltak voltak, és kevés idejük jutott rád. Fontos feladatokat bíztak rád, neked kellett gondoskodni a testvéreidről, a háztartásról. A felelősség nagy súllyal nehezedett rád. A többi gyerek játszott, de neked sosem volt időd ilyesmire. Kötelezettségek között nőttél fel. Jó lett volna felszabadultabbnak lenni.

Mitől félsz?

Pánikba ejt néha, hogy idegennek érzed önmagad. Egy szerepet töltesz be, de vajon ki van e mögött az állarc mögött? Megfelelően viselkedsz, nem keltesz feltűnést. Belül azonban félsz, hogy elmúlik az életed, miközben a mindennapi kötelezettségeidet teljesíted. Mintha az élet nélküled zajlana. Úgy érzed, mint az a fa, mely egy sziklahasadékban próbálna nőni. Nem tudsz kibontakozni és nem érted, másoknak miért jutott boldogabb és teljesebb élet.

Védekező stratégiád

Keményen dolgozol és sokat. Sikereket akarsz elérni, hogy kivívd mások figyelmét és tiszteletét. Talán mások szeretetét is. Az érzelmek elől az elfoglaltságok mögé menekülsz. Mindig csinálsz valamit, hogy eltereld a figyelmedet az érzéseidről. Vagy arról, hogy nem érzel semmit. Hajszolod a kalandokat és az erőteljes benyomásokat, hogy végre kicsit többet érezz.


Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL