Skorpió

Skorpió belső gyermek


Mi sértett régen és még ma is?

A léc mindig magasabban volt, mintsem elérhetted volna, ez pedig mélyen beleivódott a lelkedbe. Mindig agyonhajszoltad magad, hogy megfelelj. Kitűnő voltál az iskolában, igyekeztél jól kinézni, okosnak lenni, hogy elismerjenek otthon. Szigorú cenzornak érezted anyukádat, és apukádat, aki ítél, kritizál, büntet és csak néha napján dicsér. Ha valami nem sikerült, mindig kínzott a lelkiismeret.

Mitől félsz?

Félsz a saját gyarlóságodtól. Félsz, hogy elhagy, akit szeretsz, ha rádöbben, milyen vagy valójában. Folyton gyötör a féltékenység is, hogy mások jobbak, szebbek, akik miatt el leszel hagyva. A kapcsolataidban kiszolgáltatottságot érzel, mintha a másiknak hatalma lenne feletted. A félelmeid miatt mindent az ellenőrzésed alatt tartasz. Nem tudod, kiben bízhatsz, pedig nagyon vágysz rá.

Védekező stratégiád

Biztos vagy a dolgodban, ha tudod, mi vár rád. Világos irányvonalak nélkül viszont olyan elveszett vagy, mint a hajó iránytű nélkül a nyílt tengeren. Ezért veszed magad körül elvekkel. Ezért ellenőrzöl és birtokolsz mindent és mindenkit. Ez nyújt számodra biztonságot.


Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL