Szűz

Szűz belső gyermek



Mi sértett régen és még ma is?

Félénk kisgyerek voltál, annyi mindent nem értettél. Mindig az volt az érzésed, hogy terhére vagy másoknak, ezért furdalt a lelkiismeret. Igyekeztél meghúzni magad, és jó gyerek lenni. Kerültél mindenféle kellemetlen feltűnést. Élted a gondos-szorgos hétköznapokat, azonban hiányzott az érzelmek kimutatása. Egy fogaskeréknek érezted magad a gépezetben, egyáltalán nem érezted, hogy valakinek fontos vagy.

Mitől félsz?

Amióta az eszedet tudod, mindig féltél valamitől. Mindig nyugtalanít valami. Kirúgnak? Elhagynak? Leég a ház? Hogyan előzhetnéd meg mindezt? Mindig megoldásokon töröd a fejedet, mindent megfontolsz. Bár belül tudod, hogy nem az okosság mindennek a mértéke. Félsz attól is, hogy a túlzott óvatoskodásod miatt elmegy melletted az élet.

Védekező stratégiád

Ha bizonytalan vagy, a rendezettség és rend mögé bújsz. Ott érted magad biztonságban. A kérdéseidre pedig logikus magyarázatokat keresel, még az érzelmekkel szemben is be akarod biztosítani magad. Félsz az irigyektől, ezért nem szeretsz a magasba törni. Akit irigyelnek, annak máris vannak ellenségei. Inkább biztos helyet keresel és igyekszel mindenkivel jól kijönni.


Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL