Oroszlán

Oroszlán belső gyermek


Mi sértett régen és még ma is?

Nem keltett benned jó érzést, hogy édesanyád mindenkit túlragyogott, mellette esélye sem volt az embernek. Fontos voltál számára, ez tudtad, de az ő felfogása szerint szeretett téged, és nem úgy, ahogy te szeretted volna. Heves megnyilvánulásai rád telepedtek. Többnyire előbb cselekedett, és csak azután kérdezett. Ezzel sok mindent tönkre tett. Kicsinek érezted magad a hatalmával szemben, és tehetetlennek. Mindig haptákba kellett állnod, és első szóra teljesíteni, amit kért. Csak akkor figyeltek rád, ha valami rendkívülit tettél. Úgy érezted nem azért szeretnek, ami vagy, hanem, amit teszel. Ez mély sebet ütött a szíveden.

Mitől félsz?

Mindig a magasba vágysz, de egyben félsz attól is hogy a mélybe zuhansz. Félsz attól, hogy kinevetnek, ha megmutatnád magad. A kritika leghalványabb jele is sért. A képességeid és a munkád negatív megítélését nagyon a lelkedre veszed. Sok pofont kaptál már, amikor bizonyítani akartad képességeidet. Mégis fontos számodra, hogy elismerjenek, és bizonyíthass minden áron.

Védekező stratégiád

Ha sok mindent csinálsz, úgy érzed, a cél felé tartasz, ettől pedig szabadnak és függetlennek érzed magad. A teljesítményedhez azonban semmilyen kritikának nem szabad felérnie. Inkább a partvonalon maradsz, és nem bonyolódsz bele a dolgokba igazán.



Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL