Rák

Rák belső gyermek


Mi sértett régen és még ma is?

Gyakran hallottad otthon, hogy ne legyél már annyira érzelgős. Otthon a tartás számított erénynek. Próbáltad is sokszor visszafojtani a könnyeidet, ha bántott valami. Anyukádra mindig felnéztél, de tartottál is tőle. Tartottál tőle, mert függtél. Féltél, hogy nem felelsz meg neki.

Mitől félsz?

Tisztában vagy vele, hogy sokakat zavarnak az erős érzelmi megnyilvánulások, vagy ha túl nyíltan mutatod ki az érzelmeidet. Félsz, hogy pont azok fognak lenézni emiatt, vagy visszautasítani, akiket szeretsz. A visszautasítás legkisebb jelére is visszavonulót fújsz. Pózok mögé bújsz, vagy elmenekülsz a világ elől a magányba, az emlékekbe. Rettegsz a kiszolgáltatottságtól, ezért túl gondoskodod szeretteidet, nehogy elhagyjanak.

Védekező stratégiád

Hihetetlen érzelmi erővel rendelkezel, mellyel rá tudod bírni a másikat, hogy azt tegye, amit szeretnél. Fegyvertárad rendkívül gazdag: gyermeki ragaszkodástól és a mennydörgő dühtől a naphosszat tartó duzzogásig és a csigaházba bújásig, minden meg van benned. Valamelyikkel biztosan vissza tudsz szerezni magadnak bárkit.


Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL