Ikrek

Ikrek belső gyermek


Mi sértett régen és még ma is?

Otthon sosem esett szó érzelmekről. Vagy ha mégis, csupán tartalmatlan frázisokban. Sosem vettek ölbe, pedig sokszor szeretted volna. Ha szomorú voltál, anyukád csak néhány szóval vígasztalt. Mindig megmagyarázta, hogy nem kell félni, mert… Te azonban nem magyarázatokra, csak egy kis simogatásra vágytál. Nálatok mindig zajlott az élet, a szüleid elfoglaltak voltak. Sosem unatkoztál, de a meghittség hiányzott.

Mitől félsz?

Tartasz a heves érzelmektől, mert nem tudsz mit kezdeni velük. Sokszor nem igen tudod, hányadán is állsz az érzelmeiddel. Nem bízol bennük, csak úgy jönnek, mennek, és teljesen kiszámíthatatlanok. Éppen ezért az értelmeddel mindent próbálsz kontrollálni. Legbelül félsz attól, ha megszeretsz valakit, az eltűnik az életedből.

Védekező stratégiád

Ha zavarban vagy, folyamatosan jár a szád. Szeretsz mindent a nevén nevezni, mert így megfoghatóbbá válik számodra. Mindenben az értelmet és a logikát keresed. Akár a vágyaidat is háttérbe szorítod, ha nem tűnnek logikusnak, ez megvéd a kiszámíthatatlanságtól. Inkább az ellenőrzésed alatt tartod, mintsem kiélnéd őket. Ha valami bánt, a mozgás jót tesz. Felpattansz a bicajra és nyomás.


Vissza a cikkhez »


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL