SZÁMMISZTIKA

Kinek akarsz valójában megfelelni? - Elárulja a nap, amikor a világra jöttél!

Szerző:
Szabó Anna
Minden emberben van igény arra, hogy elismerjék, befogadják, vagy számítson a véleménye. Vajon jól választod meg azt, hogy kik ítélhetnek meg téged? Valóban ők a fontosak? Befolyásolják az életedet? Ki az, aki tényleg számít? Az elemzés alapja jelen helyzetben a születésed dátumából a nap, amikor a világra jöttél.

 

A számok bizony megmutatják, ki lehet az ideális társad, kivel lehet eredményes az összecsiszolódás, és ki az a személy számodra, akivel valóban működhet az összhang. Bármilyen számot kapsz eredményül, bármelyik elemzést fogadod el magadra érvényesnek, mindenképp az a kulcs, hogy őszintén tudj beszélni a társaddal, és ha úgy érzitek, hogy valahol gond van, akkor közös erővel kell dolgozni a kapcsolaton.


Ezeknek a számoknak az együttes rezgése olyan természetes harmóniát képes teremteni két ember között, amiért kezdetben semmit sem kell tenniük. Ám idővel a súrlódások, az összecsiszolódás miatt biztosan akad tennivaló! Feltétlenül figyelnetek kell egymásra, hogy a kezdeti összhang fennmaradhasson, és ehhez mindkettőtöknek tennetek kell.

 

1-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.
2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.
4-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
9-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL