2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tényleg elmész a lehetőségeid mellett?

Schilling Péter

Ha az életedben nem történnek csodák, akkor valami nincs rendben! 2008 ugyanis a hatalmas lehetőségek éve. Közeledve az év vége felé még mindig érdemes megnézned, hogy mik azok a segítő energiák, melyek idén minden eddiginél erősebben állnak melletted

2008-ban valóra válthatod minden álmodat! Ez az év, amire mindig is vártál. Lehet, hogy most azt mondod, későn szólunk, de még mindig hátra van négy hónap az évből, ami rengeteg idő arra, hogy elkezd valóra váltani az álmaidat.


Honnan tudhatod, hogy ez valóban a lehetőségek éve?

A már jól ismert, végtelenül egyszerű számmisztikai módszer segítségével mindössze annyi dolgod van, hogy összeadod az év számjegyeit egészen addig, ameddig egyjegyű számot nem kapsz.

2+0+0+8 = 10 => 1+0 = 1

Ahhoz, hogy megkaphasd ennek az évnek a mélyebb jelentését nem csak az egyjegyű számot kell értelmezned, hanem minden számot, ami a számítás során megjelenik.

Ha ezt tudod, biztosan nem mész el a lehetőségeid mellett!


A 10-es a szerencse száma, ebben az évben. Te is élhetsz a szerencséddel, vagy elmehetsz mellette, ez kizárólag attól függ, ismered-e a személyes lehetőségeidet.

Nem attól leszel szerencsés, hogy nyersz a lottón, bár kétségtelenül ez is nagy szerencse, hanem attól, hogy képes vagy felismerni az adódó lehetőségeket és képes vagy élni velük.


A 1-es az új lehetőségek a sikeres vállalkozások és tervek megvalósulásának a száma, kizárólag azok számára, akik tisztában vannak, azokkal a lehetőségekkel, amiket az élet tartogat számukra. Ha tudod, hogy mi a célod az életben és hajlandó vagy tenni is érte, akkor ez a szám és ez az év garantálja neked, hogy minden vágyad teljesül


A 8-as a tervek céltudatos valóráváltásának és a tudatosságnak a száma, azok számára, akik a helyes önismeret birtokában, tudatosan kívánják építeni az életüket! Ha ismered magad, tudod, hogy mi az a terület az életedben, amit fejlesztened kell, akkor ebben az évben igazán a kezedbe veheted az irányítást


A 2-es a segítő társak száma, akik ott állnak melletted, hogy valóra válthasd álmaidat. Ez a társ lehet a szerelmed, férjed, barátod, vagy munkatársad is. Ők azok, akikre mindig számíthatsz életed során. Ők azok, akik mindig támogatják terveidet és segítenek azok megvalósításában is. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Van egy végtelenül egyszerű, bárhol, bármikor alkalmazható módszer arra, hogy boldogabbá, egészségesebbé tedd magad. Ez pedig nem más, mint a fénylégzés.

Tovább »
Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Biztos vagy abban, hogy mindent látsz, ami körülvesz? Tökéletesen megbízol a látásodban, a különleges érzékelő képességeidben? Mert néha elég egy kis figyelmetlenség ahhoz, hogy lemaradjunk valami rendkívüli vagy éppen csodálatos dologról. Pláne akkor, ha a természet maga segít rá az állatok elrejtésére. Vajon képes vagy meglátni őket a fotókon?

Tovább »
Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

A mentális vagy pszichikai erő azt jelenti, hogy kontrol alatt tudod tartani az érzelmeidet, és érett módon tudsz reagálni minden helyzetben, amikor fontos döntéseket kell meghoznod. Tudd meg, mennyire erős a pszichéd, és mik azok a döntő dolgok, amelyek befolyásolják mindennapi tevékenységeidet. Ehhez egyetlen képet kell választanod, azt, amelyik a legjobban vonz.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép