2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tényleg elmész a lehetőségeid mellett?

Schilling Péter

Ha az életedben nem történnek csodák, akkor valami nincs rendben! 2008 ugyanis a hatalmas lehetőségek éve. Közeledve az év vége felé még mindig érdemes megnézned, hogy mik azok a segítő energiák, melyek idén minden eddiginél erősebben állnak melletted

2008-ban valóra válthatod minden álmodat! Ez az év, amire mindig is vártál. Lehet, hogy most azt mondod, későn szólunk, de még mindig hátra van négy hónap az évből, ami rengeteg idő arra, hogy elkezd valóra váltani az álmaidat.


Honnan tudhatod, hogy ez valóban a lehetőségek éve?

A már jól ismert, végtelenül egyszerű számmisztikai módszer segítségével mindössze annyi dolgod van, hogy összeadod az év számjegyeit egészen addig, ameddig egyjegyű számot nem kapsz.

2+0+0+8 = 10 => 1+0 = 1

Ahhoz, hogy megkaphasd ennek az évnek a mélyebb jelentését nem csak az egyjegyű számot kell értelmezned, hanem minden számot, ami a számítás során megjelenik.

Ha ezt tudod, biztosan nem mész el a lehetőségeid mellett!


A 10-es a szerencse száma, ebben az évben. Te is élhetsz a szerencséddel, vagy elmehetsz mellette, ez kizárólag attól függ, ismered-e a személyes lehetőségeidet.

Nem attól leszel szerencsés, hogy nyersz a lottón, bár kétségtelenül ez is nagy szerencse, hanem attól, hogy képes vagy felismerni az adódó lehetőségeket és képes vagy élni velük.


A 1-es az új lehetőségek a sikeres vállalkozások és tervek megvalósulásának a száma, kizárólag azok számára, akik tisztában vannak, azokkal a lehetőségekkel, amiket az élet tartogat számukra. Ha tudod, hogy mi a célod az életben és hajlandó vagy tenni is érte, akkor ez a szám és ez az év garantálja neked, hogy minden vágyad teljesül


A 8-as a tervek céltudatos valóráváltásának és a tudatosságnak a száma, azok számára, akik a helyes önismeret birtokában, tudatosan kívánják építeni az életüket! Ha ismered magad, tudod, hogy mi az a terület az életedben, amit fejlesztened kell, akkor ebben az évben igazán a kezedbe veheted az irányítást


A 2-es a segítő társak száma, akik ott állnak melletted, hogy valóra válthasd álmaidat. Ez a társ lehet a szerelmed, férjed, barátod, vagy munkatársad is. Ők azok, akikre mindig számíthatsz életed során. Ők azok, akik mindig támogatják terveidet és segítenek azok megvalósításában is. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, hogy viselkedésed negatív hatással van a gyermekedre, csak nem veszed észre

6 jel, hogy viselkedésed negatív hatással van a gyermekedre, csak nem veszed észre

A gyermeked nem csak testileg, de lelkileg is fejlődésben van. Mint egy kis adóvevő, állandóan nyitva tartja füleit, szemeit és érzékeit, hogy minél többet tudjon meg. Ezért még téged, a szüleit is megfigyeli. Vagyis hatással van rá minden tetted és szavad, még azok is, amelyekről nem is gondolnád, hogy így van. Íme a 6 dolog, amire különösen figyelned kell, ha nem akarod negativitással mérgezni a gyerekedet!

Tovább »
A cukkini ezer arca - Avagy top 10 cukkinicsoda

A cukkini ezer arca - Avagy top 10 cukkinicsoda

Ha nem lenne túl bizarr hasonlat, azt mondanánk, hogy a cukkini olyan, mint a jó szerető. Minden jó vele, az édes, a sós, bármikor fogyaszthatjuk, reggel délben, este, főételként és desszertként is kiemelt helye van az étlapon – legalábbis nálunk. Ráadásul rengeteg jótékony hatása van.

Tovább »
Mivel nyerheted meg a kiszemeltedet vagy a kedvesedet? - Héra Pálcája elárulja!

Mivel nyerheted meg a kiszemeltedet vagy a kedvesedet? - Héra Pálcája elárulja!

Héra a szépség, a házasság és az anyaság istennője. Zeusz főisten testvére és felesége. Az istennő jelképei közé tartozik a páva és a királynői jogara, ami egy kakukkal díszített pálca, annak a jelképe, hogy sikerült a csalfa madarat – vagyis a férjét - megszelídítenie. Játékos útmutató kártyáinkból megtudhatod, mivel hódíthatod meg a kiszemeltedet vagy éppen újra a kedvesedet!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép