Rák

Chiron a Rákban


Karmikus feladatod

Legyőzni a féltékenységet.


Karmikus örökséged

Anyukád érzékenységet, alkalmazkodóképességet hagyott hátra neked, de neki köszönheted azt is, hogy kissé befolyásolható vagy. Valamely felmenődet csúnyán becsaphatták, vagy kihasználták, emiatt érzel tehernek minden kérést, mely tőlük származik. Legszívesebben elmenekülnél, mert lelkedben érzed a múlt lenyomatát.

Apukád az összetartozás érzését mutatta meg neked. Az apai vonal karmikus öröksége, hogy tudod, mikor kell hallgatnod, és mikor megszólalnod. Néha a csöndben sokkal többet hallhatsz meg. Képes vagy mélylélektani elemzésekre, és ebből nyerni értékes tapasztalatokat.


Amit te hagysz örökségül gyermekeidnek

Gyermekeid megtanulhatják tőled az otthonteremtést, gondoskodást, a család és rokonok megbecsülését. Átadod még nekik az állat- és természet iránti szeretetet, és megmutatod még azt is nekik, hogyan álljanak ki a gyengébbekért, a nehéz sorsú emberekért. Gyermekeid érzékenyek, fogékonyak, gazdag fantáziával megáldottak. Jobbára félénkek, ezért szükségük van arra a meleg fészekre, amit te tudsz megteremteni számukra, hogy megvédd őket a rideg valóságtól.


Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL