REJTÉLY-MISZTIKA

Alois Irlmaier fenyegető látomásai a jövőnkről - Nem csak Nostradamus és Baba Vanga riogat bennünket

Szerző:
Szabó Anna
Alois Irlmaier neve méltatlanul keveset van emlegetve, pedig ugyanolyan képességekkel bírt, mint Nostradamus és Baba Vanga. Nem mellesleg az ő látomásai is a jövőről, a harmadik világháborúról pont olyan szörnyűségesek, mint az előbb említett neveké. Megmutatjuk Alois Irlmaier borzalmasan részletes, hátborzongató látomásait a ránk leselkedő fenyegetésekről!


Alois Irlmaier 1894 jún. 8-án született (és 1959. júl. 26-án távozott az élők sorából) és egyszerű német kútásó és kubikos volt, aki jóformán ki sem tette a lábát Freilassingból (Bajorországból) és ott élte le az életét. De ha már lehetőségei kevéssé akadtak, az égiek fiatalkorában egy tisztánlátó képességgel kárpótolták. Olyannyira értett a dolgához, hogy a II. világháború után sok német vele kerestette meg családját vagy eltűnt szeretteit.


Persze nem csak rajongói, hanem ellenségei is akadtak, akik boszorkánysággal vádolták meg és igyekeztek nevetség tárgyává tenni. Egyszer egy ilyen ügy vezette a szövetségi bíróság elé, ahol Irlmaier azzal mentette meg a bőrét, hogy a valósághoz hűen elmondta az általa teljesen ismeretlen bírónak, hogy a felesége aznap mit viselt és mit csinál a tárgyalással egy időben. Asszem ezek után érthető, hogy a bíró azonnal felmentette.

De amiért igazán fennmaradt Irlmaier neve, hogy filmszerű képekben fogalmazta meg a jövővel kapcsolatos látomásait. Ezeket a kinyilatkoztatásokat barátja Conrad Adlmaier jegyezte fel, amelyeket később könyv formájában tett közzé. Ámde léteznek ezenkívül olyan jövendölések is, amiket egy harmadik személlyel osztott meg szóban és ezek Adlmaier könyvében nem szerepelnek.

Íme, a sanyarú jövőnkkel kapcsolatos néhány látomásai:

A Közel-Keleten háború és forradalom tör ki. A Földközi-tengeren haditengerészeti erők néznek ellenségesen szembe egymással. Itt megemlít egy "magas valaki" bukását, aki mellett egy véres tőr hever.

"A harmadik világháború eljön, de, hogy melyik évben, azt nem tudom megmondani." (remek...)

Aztán két férfi meggyilkol egy magas rangú harmadikat. „Őket más emberek fizetik." De a harmadik személy meggyilkolásával robban ki a háború. Az egyiket egy kicsi fekete embernek írja le, a másikat magasnak és világos hajúnak és elvileg ez a Balkánon fog történni, de nem volt ebben maximálisan biztos. De lényegében a látomásaiból az derül ki, hogy egész Európát eléri a háború, Prágát, Svájcot, Szászországot, Németországot konkrétan említi. Városok pusztulását taglalja, köztük Prágáét és Berlinét és sok másét. Meglepő részletességgel írja le a háború folyamatait, hol és milyen események fognak zajlani, mintha csak előre leírta volna a forgatókönyvet.

A háborút megelőző év gazdaságilag kedvező lesz, de amint megölik ezt a bizonyos harmadik felet, elkezdődik a romlás. Itt kitért három lényeges számra, amit látott: két 8-ast és egy 9-est, de nem tudta megmondani, hogy ezek milyen időpontok.

Mindez idő alatt a „sárga sárkány" megszállja Alaszkát és Kanadát. (Csak nem leigáz mindenkit Kína?)

Két menekülő csoportot is látott átkelni a folyón, de a harmadik elveszik az ellenség által körülvéve. Münchennek, Dél-Bajorországnak és Ausztriának nem kell félni. (Lehet, hogy e bevándorlók hullámára utal? Hozzá kell tenni a menekülőkre, vagyis talán bevándorlókra több ilyen célzást is tesz)

Megemlít egy borzalmas sárga port is e szavakkal: „tiszta éjszaka lesz, amikor elkezdik kiszórni. A tankok még haladnak, de akik a tankokban ülnek, teljesen feketévé válnak. Ahol ez leesik, minden meghal, nem lesz sem fa, sem bokor, sem szarvasmarha, sem fű. Minden elszárad és megfeketedik. Bármi, ami érintkezik vele, halott lesz, akár ember, akár állat, akár növény." Ráadásul a repülőgépek, amelyek ezt a sárga port szállítják, kis fekete dobozokban, az ő szavaival élve: „sátáni dobozokban" a Fekete- és Északi-tengeren is látja szóródni. (Csak nem az atombomba vagy valami új vegyi fegyver? Lesz itt nekünk sugárfertőzés rendesen.) De pont egy ilyen szökőár fogja elvileg Anglia végét is jelenteni és úgy többnyire a tengerparti városokét. Pontosan leírja, hogy Londonnak, New Yorknak és Rómának is befellegzik.

Közben Olaszországban is rémségek történnek majd, a papokat megölik és a pápa elmenekül.

"A háború alatt eljön a nagy sötétség, amely 72 órán át tart." Kb. mintha egy atomkatasztrófát jósolna meg, amelyben ez a 3 nap lesz a legkritikusabb.

Mindezzel egy időben fellép egy „nagy ember" és állítólag itt véget is ér a háború, legalábbis rövid időn belül. (Valami új elnök, egy X-men vagy ki a fene lehet?)

Ezek után látott egy hármas számot, de nem tudja, hogy egy három nap, év vagy hónap vagy mire vonatkozik.

Aztán a kereszténység feltámadását is látja, különösen az oroszoknál, „vörös tömeget sárga arcokkal keverve" (csak a nem a kínaiaknál is?) és a Húsvéti dalt éneklik, miközben a fiatalok nagy része hinni kezd Istenben. Ezt követően a pápa is visszatér és elénekli az első nagy Te Deum-ot a kölni Dómban. Majd megkoronáz három királyt, a magyart, az osztrákot és a bajort.

Ezután helyre áll a béke a világban, bár kezdetben éhínság lesz, de ismét termő lesz a föld, és eztán hosszú, boldog időszak jön el. (Ez legalább ígéretes, főleg ha tényleg át kell élnünk ezt a sok rémséget.)

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL