DIVAT

Nyárvégi natúr trend

Szerző:
Szabó Anna
Elegáns, finom és nőies a nyár végi divat trend. Ráadásul a szép, barna bőrön nagyon jól is mutat. Áttetsző ruhák, rafinált szabások, és sok-sok kiegészítő jellemzi ezt a stílust.

Arany és szatén

Igazi hercegnő lehetsz egy hosszú ujjatlan szatén ruhában, vagy együttesben. Arany szegélyű vastag övvel húzd össze a derekadon. Nagy medálok, látványos kiegészítők és aranyszínű karperecek teszik még feltűnőbbé a látványt.



De átlátszó vagy!

Ezt a ruhádra értettük! Nagyon szexi és trendi az áttetsző muszlin és a selyem. Most a blúzok, a tunikák, de még a szoknyák is sejtelmesen áttetszők. Variáld fehér és sötétbarna kiegészítőkkel. A napszemüveg pedig lehet aranykeretes.



Rafinált!

Még mindig a ruhatáradról beszélünk. Jól jöhet most egy kis rafináltság szabás tekintetében, ugyanis áthajtós felsők, keresztbe tekert ruhák és drapériázott fazonok hódítanak. De vigyázz, ne ess túlzásba. Letisztult és visszafogott kiegészítőkben és pasztell tónusokban gondolkozz, mert a drapériázott ruhák már önmagukban is elég feltűnőek.



Natúr szettek

Gondosan válogasd össze a kiegészítőket, mert ez a stílus megkövetel egyfajta finom eleganciát. Ékkövek és kristályos nyakékek, nagy medálok, arany és strasszos órák passzolnak hozzá. Az övek lehetnek szélesek, a cipők azonban vékonypántúak.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL