MÁGIA

Vízmágia

Szerző:
Szabó Anna
Ez a bűbáj segít begyógyítani a régi sebeket, így új életet kezdhetsz. Az északi kultúrából származik, ahol különböző tengeri tradíciók születtek. Akkor hajtsd végre, ha valami újat akarsz elkezdeni, legyen az új szerelem, munkahely-változtatás vagy egy kapcsolatban támadt nézeteltérés.

Mindenképpen víznél kell végezned ezt a varázslatot. Ha lehet nyaraláskor, tengerparton hajtsd végre, de ha ez nem lehetséges, akkor folyópartra menj.

Hozzávalók

1 ezüst pénzérme
2 kagylóhéj
Friss vagy szárított verbénalevelek
1 üveg bor



A varázslat menete

Nyisd ki a tenyeredet, és tedd rá az ezüstérmét, a két kagylóhéjat és a verbénaleveleket. Kezdj el fohászkodni a Hold áldásáért. Ezt úgy teheted meg, hogy pohárköszöntőt mondasz a tenger és a Hold egészségére, iszol a borból, majd pihensz egy kis ideig, amíg teljesen ki nem tisztul az elméd. Ez idő alatt folyamatosan a célodra koncentrálj.

Az egyik kagylóhéjat dobd a folyóba, amilyen messzire csak tudod, és közben mondogasd a kívánságaidat. A másik kagylóval írd a homokba az óhajodat és a nevedet.


Ezután tekerd ezt az egy kagylót a verbénalevelekbe, számolj hétig, és temesd el a homokban lévő üzenet közepébe. Közben mondogasd az alábbi varázsigét:


„Hullám és idő, fogadd be óhajom,
Hadd kezdjem újra, amire vágyom.”

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL