9-es gua szám

9-es gua szám - ’Vörös Tűz csillag’
Energikus, aktív, forrófejű


A tűz lángolást, dicsőséget és sikert jelent az ember számára. A tűznek is vannak különböző formái. A gyertya lángjától a tábortüzeken keresztül egészen a pusztító erdőtüzekig.


Jelleme

A Vörös Tűz csillag szülötteként sugárzik belőled az életöröm, hirtelen tudsz lelkesedni eszmékért, újító gondolatokért, de ezt a lángot folyamatosan kell táplálni, különben kialszik.

Egyfajta természetes karizmával rendelkezel, ennek köszönhetően magabiztosnak, energikusnak tűnsz. Pedig gyakran küszködsz önbizalomhiánnyal. Ha tisztában vagy vele, akkor is egészen mást mutatsz kifelé.

Nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkezel, mások számára érthetően beszélsz. Jó tárgyalópartner válhat belőled. Fontosak számodra a külsőségek, sokat adsz az öltözködésedre, az otthonodat szereted stílusosan berendezni. Vigyázz, ne ess abba a hibába, hogy a külsőségek alapján ítélkezz.

Egészség

A szíved és a vékonybeleid okozhatnak némi kellemetlenséget. Kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend, kevés hallal kiegészítve jó hatású lehet számodra.

Párkapcsolat

A legszenvedélyesebb szülöttek közé tartozol, aki nagy energiáival hihetetlen érzelmi viharokat képesek kelteni másokban. Nagy hatással vagy a másik nemre, viszont te nem mindig szállsz bele a kapcsolatokba teljes intenzitással.

Híres szülöttek: Kolumbusz Kristóf, Walt Disney, Franz Kafka, Liza Minelli

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL