7-es gua szám

7-es gua szám - ’Vörös Fém csillag’
Vidám, elbűvölő, játékos


A 7-es fémet egy csillogó, tiszta vizű tónak tartja a Feng Shui asztrológia. Bár a tónak mélysége is van, mely feneketlen tud lenni.


Jelleme

Jó kedélyű, társasági ember vagy, aki mindig képes jó hangulatot teremteni. Még akkor is ezt a szerepet játszod, ha belül bizonytalan vagy. A külső szemlélőknek csak a játékos, bolondos énedet mutatod. Kevesen látják meg, mi zajlik benned legbelül. Életörömöt sugárzol, élvezed az életet, mélységes érzelmeidről kevesen tudnak. A külsőségek mögé rejtőzöl. Az öltözködésedre is többet adsz, mint az átlagember. Mindig stílusos és divatos a megjelenésed.

Nagy szabadságvágy él a szívedben, nehéz téged hosszú távon lekötni akár a munkáról, akár párkapcsolatról legyen szó. Magadon viseled azonban a fém kitartását és határozottságát, így bármit tűzöl ki magad elé, jó eséllyel el is éred céljaidat.

Egészség

Az evésben is megtalálod az örömöt, ezért vigyáznod kell a súlyodra. Olyan ételeket fogyassz, melyek segítik az anyagcserét: szója, joghurt, savanyú káposzta.

Párkapcsolat

Természet adta karizmával rendelkezel, nagy hatással vagy a másik nemre. Erős szabadságvágyad miatt azonban nehezen szánod rá magadat a házasságra.

Híres szülöttek: Mike Tyson, Lloyd Webber, Isaac Newton, Wagner

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL