5-ös gua szám

5-ös gua szám - ’Sárga Föld csillag’
Merész, törekvő, domináns


A Sárga Föld csillag a rendszer közepén helyezkedik el, mint egy tengely, mely körül a többi nyolc csillag forog. Mivel a többiekkel szoros kapcsolatban van, belőlük táplálkozik.


Jelleme

A középpontból adódóan a történéseknek mindig a domináns helyén találod magadat. Ha ez mégsem így van, azt nehezen viseled. Rendkívül összetett a személyiséged, mivel mind a nyolc csillag hatással van rád. A sok impulzus miatt könnyen elveszítheted az egyensúlyodat, de szerencsére képes vagy minden helyzethez igazodni. Eseménydús életedet tehát a végletek jellemzik.

Megjárhatod a mélységeket, és magasra is juthatsz, nagy sikereket élhetsz meg. De bárhogy is történik, te vagy a kilenc jegy közül, az, aki minden helyzetből talpra tud állni. A kritikát nem bírod elviselni, így hajlamos lehetsz a depresszióra. Hangulatváltozásaidat azonban igen nehezen viseli a környezeted.

Egészség

Szervezeted a bivalyéhoz hasonlítható, nagyon jó ellenálló képességgel rendelkezel. Szükséged is van erre az erőre, mivel gyakran nagy szélsőségek között éled az életedet. A gyomor a gyenge pontod, a rendszeres étkezésre különösen oda kell figyelned.

Párkapcsolat

Kapcsolataidban nagyon élvezed, ha a figyelem rád irányul, ebből adódóan gyakran kerülsz problémás helyzetekbe, mint akár egy szerelmi háromszög.

Híres szülöttek: Madonna, Michael Schumacher, Gandhi, Beethoven


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL