Cél

 

Élet – Szétnézni a világban, és hatást gyakorolni másokra, nem nagydolog. Valóban arra vágysz, hogy része legyél valami nagy és pozitív dolognak, amely megváltoztatja mások életét. Nem feltétlenül valami mozgalomról van szó, de szeretnél fontos személyként hozzájárulni valamihez.

Karrier – Kalandot keresel, jó a szociális érzéked, és könnyen kapcsolatot teremtesz másokkal. Amikor fontos döntéseket hoznak a munkáddal kapcsolatban, ideges vagy, mert nem vonnak bele eléggé. Lehet, hogy elégedetlen vagy azzal, ami most van, de a legfontosabb, hogy mindig van mire támaszkodni.

Kapcsolatok – Szeretsz másokkal kapcsolatba keveredni, ha ehhez cél is társul, szenvedélyes vagy. Szeretsz ötleteket és terveket megvitatni, hogy rávilágíts mások életének mélyebb pontjaira. A győztesek és a forradalmárok vonzanak. Szeretsz romantikus viszonyban lenni olyanokkal, akik valami nagy volumenű dolgot akarnak véghezvinni. A szeretet miatti kötődés egyébként is pozitív változás.

Jó tanács: Leginkább a világi feladatokkal kapcsolatban van célod. Megtalálni a célodat a jelenlegi munkádban, de hidd el, egy mosoly nagyobb jelentőségű, mint gondolnád. Ha úgy érzed, nő benned a szorongás, vegyél egy mély lélegzetet és teljesítsd be a célodat. Még ha a dolgok nem is úgy állnak, ahogy kellene, minden pillanatnak jelentősége van. Jó érzés szabadnak lenni, de kevésbé nyomasztó olykor, ha van némi stabilitás.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL