Önfegyelem

 

 

Élet – Frusztrált vagy, ideges és merev, amiatt, hogy az emberek vajon mit gondolnak rólad. A hangsúly mindig azon van, hogy mások „jobbak”, és könyörtelenül ítélkeznek. A negatív dolgokat érdemes lenne kizárni, hiszen nem jó „ostoba” dolgokra pazarolni az idődet. Be kell látnod, hogy némelyek ilyenek, és inkább arra gondolj, hogy a pohár félig tele van, ne pedig arra, hogy félig üres.

Karrier – Mindig felelősségteljes és korrekt vagy másokkal, ami miatt jó tanár vagy menedzser lennél. Jól együttműködsz a többi emberrel, de képes vagy a vezetőjükké is válni. Remek biztosítási ügynök, könyvelő, laboratóriumi kutató, építész vagy éppen magas beosztású hivatalnok lehetnél.

Kapcsolatok – Amikor jön a szerelem, akkor nem kell sokat hezitálni. Ez az érzés annyira magasabb rendű, hogy az ember olykor fél attól, hogy nem randi-képes. Ha benne vagy egy kapcsolatban, inkább hagyd a félelmeidet azzal kapcsolatban, hogy tökéletlen vagy, netán hiányosságaid vannak az érzelmek terén.

Jó tanács: Engedd el magad, és tegyél valamit azért, hogy képes legyél önfeledten szórakozni! Nem lehet mindennek célja. Lélegezz mélyen, nevess hangosan, és ha ahhoz tartja kedved, énekelj! A túlzott önfegyelem ugyanis blokkolja a benned lévő kreativitást és a zsenit. Engedd el a félelmeidet, és tanulj meg újra önfeledtnek lenni, akár a gyermekek. Csinálj valami „értelmetlen” dolgot, ami örömet okoz. Szó szerint éld az életet!

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL