4-es gua szám

4-es gua szám - ’Zöld Fa csillag’
Érzékeny, naiv, sebezhető


Jelképe a szél, mely lehet lágy, lengedező, kellemesen hűsítő, de hirtelen feltámadó hurrikán is. A láthatatlan szél mindent átjár, megmozgat. A természetet finoman, észrevétlenül formálja.


Jelleme

A Zöld Fa csillag szülöttként a legérzékenyebb jegyhez tartozol. Jóindulatúságod naivsággal párosul, ezért könnyen sebezhető vagy. A 3-as Fához képest azonban nyugodtabb és stabilabb vagy, és már kevésbé jellemző rád a meggondolatlanság. Agy idősebb fához lehetne téged hasonlítani.

A komolyság megnyilvánulhat abban is, hogy korán felnősz, hamar válsz önálló felnőtté. A befolyásolhatóság azonban a gyenge pontod. Vigyázz, hogy ne kerülj erősebb személyiség hatása alá, mert rossz irányba vihet. Mivel mindenkiben megbízol, őszinte és igazságszerető vagy, másoktól is ugyanezt várod. Sokat csalódhatsz életed során az emberekben.

Egészség

Veleszületett adottságod a testi, lelki egészség. Nem kell sokat tenned érte, de ugyanúgy, mint a 3-as fánál, neked is ügyelned kell a májadra és az epehólyagodra. Kerüld a hideg, vagy túl forró ételek fogyasztását.

Párkapcsolat

Nagyon az érzelmeid vezérelnek, emiatt több sérülést is elszenvedhetsz. A sérülések ellenére igen sok kapcsolatba belemész, mielőtt megállapodsz. Olyan partnerre vágysz, aki mindenben támogat.


Híres szülöttek: William Shakespeare, Jimi Hendrix, Galilei, Ayrton Senna

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL