2-es gua szám

2-es gua szám - ‘Fekete Föld csillag’
Befogadó, odaadó, igazi anya típus


A föld az anyatermészet, az ősanya szimbóluma. A Fekete Föld csillag szülötteiben ez a tulajdonság leginkább a gondoskodásban nyilvánul meg. Ezek a személyek mások szolgálatára születtek.


Jelleme

Kitartásod és megbízhatóságod felülmúlhatatlan. Rád mindig lehet számítani, te vagy a biztos pont mind a barátaid, mind a munkatársaid életében. Önzetlenséged és segítőkészséged olyan méreteket ölthet, hogy saját érdekeidet teljesen háttérbe szorítod. Örömet okoz számodra, ha útmutatást adhatsz, taníthatsz másokat, ezért jó pedagógus válhat belőled.

Szükséged van azonban a megfelelő mennyiségű pozitív visszajelzésre, különben negatív magatartásformába csaphat át nyugodt viselkedésed. Depresszióssá is válhatsz, amit azonban még önmagadnak sem ismersz be.
Fontos, hogy megtaláld a mások és önmagad között az egyensúlyt, ne csak mindig a környezeteddel, hanem saját belső személyiségeddel is foglalkozz.

Egészség

Szervezete érzékeny, nem túlságosan edzett. Figyelj oda a lép, hasnyálmirigy, és a gyomor működésére, számodra a táplálkozás különös jelentőséggel bír. Többször étkezz, kis adagokban.

Párkapcsolat

Az érzelmekkel is bőkezűen bánsz, ezt sokan ki is használják. Ha nem érzed viszonozva azt a sok szeretetet, ami belőled árad, akkor hajlamos vagy visszavonulni, bezárkózni.

Híres szülöttek: Dalai láma, Bartók Béla, Pablo Picasso, Nostradamus

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL