1-es gua szám

1-es gua szám - ’Fehér Víz csillag’
Mélyreható, ösztönös, titkokkal teli


A Fehér Víz csillag szülötteit a víz elem uralja, ezért személyiségük magában rejti a víz természetben való összes megjelenési formáját. A kis érszerű csordogáló pataktól kiindulva, a nagy lassú folyású folyókon, zubogókon, vízeséseken át eljutunk a tengerek, óceánok mélységéig. Mindez a sokszínűség megmutatkozik a személyiségükben is.


Jelleme

Sok ellentét rejlik benned. Néha képes vagy felvállalni komoly kihívást jelentő feladatokat, máskor azonban céljaid elérése érdekében hajlamos vagy praktikához, furfanghoz nyúlni. Keveredik benned az erő és a gyengeség, a korrektség és a furfang, akár az egyik pillanatról a másikra képes vagy váltani.

A természetben az igazán tiszta vizű patakok a föld alatt vannak, így sok rejtett adottsággal rendelkezhetsz, melyek sajnos rejtve maradnak, ha nincs számodra kellő inspiráció. Mélyreható gondolkodás jellemző rád, ezért a siettetés nem tesz jót neked, mert vagy teljesen visszavonulsz, vagy nem adsz őszinte választ.

A víznek szüksége van arra, hogy valami határt szabjon neki, ez lehet egy pohár, vagy gát, mert különben szétfolyik. Szükséged van valakire, aki támogat, és finoman, de irányít, terelget.

Egészség

Víz személyiség lévén vigyáznod kell azokra a szerveidre, melyekért a víz a felelős: vesékre, mellékvesékre, hólyagra, nemi szervekre. Ezeket célszerű melegen tartani. Kerüld a nyirkos, hideg környezetet.

Párkapcsolat

A szélsőségesség a szexualitásodra is jellemző. Lehetsz nagyon szex orientált, vagy éppen az ellenkezője. Előfordulhat az is, hogy életed bizonyos szakaszait magányosan töltöd, más periódusaiban pedig túlságosan kicsapongó életet élsz.

Híres szülöttek: Fidel Castro, Kevin Costner, Whitney Houston

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL