SZÉPSÉG

Buja ajkak, érzéki csókok

Szerző:
Szabó Anna
Nincs az a pasi, aki ne jönne lázba a csillogó, vagy vörös ajak látványától. Akár randira mész, akár csak strandolni indulsz, mindig legyen a táskádban legalább egy szájfény.  Most megmutatjuk azokat az újdonságokat, amelyek segítségével garantált lesz a siker!

Erősen vagy lágyan?

Ez a dilemma most ne foglalkoztasson, ugyanis idén nyárom a hangsúlyos és a finomabb smink is divatos. Ez a trend az ajkakra is érvényes. A látványos színeket és a finomabb árnyalatú rúzsokat is kipróbálhatod.

Rúzsozás előtt vizsgáld meg az ajkaidat. Ha túl száraz, akkor fogyassz több folyadékot és tisztítsd meg a bőrdarabkáktól bőrradírral. Ha még így sem vagy elégedett a látvánnyal, tegyél fel nappalra ajakápolót, vagy hidratáló szájfényt.


1. Finom árnyalatok


1. Biotherm Aquasource Lévres SPF 8 ajakbalzsam (3.800 Ft)
2. MAC Prep+Time ajakkondicionáló (4.300 Ft)
3. Avon Glazerwear ajaklakk (1.399 Ft)
4. Bourjois Les Nudes ajakfény (2.650 Ft)


2. Erősebb árnyalatok


1. Clarins Joli Rouge ajakrúzs (4.900 Ft)
2. Dior Diorkiss szájfény (5.500 Ft)
3. YSL Touch Brillance szájfény (5.900 Ft)


Gyümölcsös érzékiség

Idén a gyümölcsös árnyalatok hódítanak, tehát ki ne hagyd. Mixelj üdítő gyümölcskoktélt az ajkadra, hogy a pasik szemét egyből magadra vonzhasd.

1. Harmatos szeder

A szeder tónusa titokzatos, homályos, lázító, mert eltér a megszokottól. Persze nem a sötétlila, vad színekre gondoltunk, hanem a lilás-rózsaszínes árnyalatokra. Hagyd, hogy a rúzson átüssön a szád természetes színe, így sminked nem lesz eltúlzott. A Bourjois Docteur Glamour ajakrúzs színkombinációival garantált lesz a „szederhatás”.


2. Érett eper

Vidám vöröséről óhatatlanul is az energia, szenvedély és az életkedv jut eszünkbe. Ha kirobbanó formában vagy, válaszd az epret. Csillogást és mélységet ad az ajkaknak és teltebbnek is mutatja. A Dior Addict High Shine rúzs (Flamenco Red) legújabb vörös árnyalatait nyugodtan kombinálhatod egymással, ha csodálatos, fénylő eperszínt szeretnél elérni.


3. Hamvas barack

Üde, ártatlan egy csipetnyi romlottsággal. Előbb alapozz színtelen irónnal, hogy a szádon is azt az árnyalatot mutassa, mint a tubusban. Szájfénnyel nagyon szexi. A Lancome Color Fevcer Coral Shine színeivel csodálatos barack ajkad lehet.



Ó, mondd! Te melyiket választanád?

Egy meggyvörös, vagy élénkpiros ajakrúzs a mai napig a nőiesség szimbóluma. Szőke hajhoz és világosabb tónusú bőrhöz remekül passzol, de egy pink is elbűvölő ragyogást ad az arcnak. A napbarnított arcon az idei év slágere, a bronzos illetve a lilás és korallárnyalatok mutatnak jól, a natúr és bézs színek pedig mindenkinek jól állnak.


1. Artdeco High Performance ajakrúzs (3.490 Ft)
2. Dior Kiss szájfény Chocolate Shake (5.500 Ft)
3. Sisley Phyto-lip Star Tourmaline szájfény (8.900 Ft)
4. Max Factor Silk Gloss Sheer Frost szájfény (2.499 Ft)
5. Avon Pro-to-Go SPF15 Spicy Cinnamon ajakrúzs (1.899 Ft)
6. Baybelline Watershine diamonds ajakrúzs, purple diamonds (2.199 Ft)
7. Lancome Color Fever Roses szájfény (6.100 Ft)
8. Chanel Aqualumiere Stresa ajakrúzs (5.300 Ft)
9. Clinique Long Fast Glosswear szájfény (3.900 Ft)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL