DIVAT

Meleg, forró, nagyon forró!

Szerző:
Szabó Anna
A klímaváltozással beköszöntött a trópusi nyár. De hogy lehet ezt kibírni? Nos, eláruljuk: rövid, rövidebb és még rövidebb sortokban. Vigyázz a férfiszemekkel, nehogy rossz helyre tévedjenek!

Nyári melegben legszívesebben ruha nélkül mászkálnánk. De hát ezt azért még sem lehet. Akkor vegyünk fel valamit, ami alig takar, kényelmes, és szinte mindennel kombinálható. Hát persze, hogy a sortnaciról van szó, amelynek ezer és ezer variációja van.



Casual

Egy igazi city girl negyven fokban is stílusos. Egy pamut vagy szatén sorthoz nagyméretű ékszereket és akár egy karcsúsított blézert is felvehetsz. Sőt, a szexis farmer sortokat is kombinálhatod könnyű felsőkkel, blúzokkal. A szürkét lilával, a fehér színt sötétkékkel kombináld.



Városnéző

Párizs? London? Hová szeretnél kiruccanni egy hosszú hétvégére? Az egész napos felfedező túrához fehér felsőt és bézs sortot ajánlunk, ha gondolod, akár még egy szalmakalapot is a fejedre húzhatsz. Mindenképp lapos talpú sarut vagy szandált vegyél fel hozzá.



Elegáns

Munkahelyre a hosszabb fazonokat részesítsd előnyben, ha nem szeretnéd túlságosan elvonni a férfiak figyelmét a munkájukról. Felhajtott szárú fekete, vagy fehér alapdarabokat könnyen tudod kombinálni. Akár egy ujjatlan vagy rövid ujjú blúzzal, melyre övet is tehetsz.



Trendi

A farmersort egyik nyári szezonban sem hiányozhat a kollekciódból. Etno és bohém mintájú tunikákkal igazán stílusos lehetsz. Vad színek, látványos minták előtérben. Előkerült a lenge selyem és muszlin anyag is a tervezők tárházából. Így azért könnyebb elviselni a hőséget.



Party girl

Csillámló flitteres arany sort a legfeltűnőbb, de fekete szatén, vagy neon színű kis nadrágok is meghódították a táncparketteket. A lényeg, hogy legalább egy ruhadarab csillogjon rajtad.

 
A fenti kollekciók összeállításában Veszeli Szilvia stylist volt segítségünkre.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL