SZÉPSÉG

Tip-top lábak, csillogó körmök

Szerző:
Szabó Anna
A lábunk kitüntetett figyelmet érdemel, hiszen mindennapos terhelésnek van kitéve. Ráadásul egész évben a cipők börtönében szenved. Ha szeretnéd, hogy a nyári szandálban vonzó látványt mutasson, ápold, kényeztesd, végül lakkozd ki a legújabb, legtrendibb stílusban.
1. Pihentető lábfürdő

Távolítsd el a régi körömlakkot, majd 5-10 percig áztasd be a lábaidat langyos vízbe. A vízbe tegyél fürdőolajat, vagy tengeri sót, hogy puhább legyen a bőr.


1. Carlsbad lábápoló fürdősó Manufaktura spa (990 Ft), 2. DSM - Természetes Holt-tengeri fürdősó


2. Olajozd a körömágyat

Töröld szárazra a lábfejeket, majd kenj a körömágyra egy kevés bőrápoló olajat. Várj egy picit, majd formáld meg reszelővel a körmöket. Ha húsosabb a lábujjad, picit szögletesebbre, ha vékony, akkor kerekre reszeld.



1. Scholl lábköröm Puhító oldat, 2. Scholl 3 in1 körömmegújító szett


3. Radírozd át a talpakat

Radírozd át a lábfejeket és a talpakat erre a célra készített bőrradírral, majd egy habkő segítségével távolítsd el a bőrkeményedéseket.


1. Foot Works görögdinnyés lábradír Avon (1.499 Ft), 2. LCN Cukornád bőrradír (3.750 Ft)


4. Hidratálás

A bőrradírozással az elhalt hámsejteket eltávolítottad, ilyenkor érdemes táplálni a bőrt, mert a hatóanyagok könnyebben felszívódnak. Próbáld ki a hidratáló maszkokat. Meglátod, néhány perc alatt csodákra képesek.



1. Vichy Lipidiose Nutritive - sarok és könyökápoló (3.299 Ft), 2. Scholl Foot & Nail Cream Hidratáló láb- és körömápoló (1.250 Ft), 3. LCM - Mandulatej lábra (2.900 Ft), 4. Dermodent lábmaszk


5. Frissítő masszázs

A masszázshoz legjobb megoldás a hidratáló lábkrém. A hüvelykujjaddal nyomkodd végig a lábfejedet. Középről haladj kifelé, majd húzd végig az ujjaidat minden egyes lábujjadon. Ezután mindkét kezeddel nyomkodd végig a talpadat, pontról pontra haladva. A saroknál körkörös mozdulatokat végezz.



1. LCN – citromillatú lábfrissítő krém (2.400 Ft), 2. Lush Running for the embassy hűsítő lábápoló (1.890 Ft), 3. Dr. Theiss – hűsítő láb gél (1.299 Ft)

Lakkozz úgy, mint egy profi!

1. Kezdd egy alaplakkal a lakkozást, hogy a szín nem fogja meg a körmödet.
2. Szerezz be egy műanyag szeparálót, a körmök szétfeszítésére.
3. Lakkozáshoz először a köröm közepén húzz egy csíkot, majd jobbra és balra fejezd be. Kétszer vidd fel a színes klakkot, vékony rétegben.
4. A körmök vége se maradjon ki! Húzd végig rajta az ecsetet, hogy ne maradjon fedetlen.
5. Várj pár percet, majd vidd fel a fedőlakkot.




A nyár legjobb körömlakkjai


1. Rimmel 60 Seconds körömlakk (790 Ft) – maximum 60 másodperc alatt megszárad, és akkor is csodálatosan fedi körmeidet, ha egyetlen egyszer kened át vele. 2. YSL Nail Touch körömlakk (5.200 Ft), 3. L’Oreal Paris – Jet-Set Shine körömlakk (1.499 Ft), 4. Lancome – Le Vernis körömlakk (5.400 Ft), 5. Maybelline – Express Finish körömlakk (1.499 Ft), 6. Bourjois 1 Seconde körömlakk (1.600 Ft)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL