Ariel

ARIEL
’A kreativitás tündére.’

Amikor megszülettél, a kiságyad fölé hajolt és ezt suttogta…


„Bárhová is mész, nyomot hagysz az emberekben.
Minden helyzetben feltalálod magadat.
Különleges kreativitással vagy megáldva, nagy művésszé válhatsz.
Mindenkinek a segítségére leszel, akinek szüksége van rád.”


Valóra váltja az álmaidat ebben az évben?

Júliusban Ariel tündér eljön hozzád, és elhozza számodra a boldogságot. Nagyon intenzív és érzelmes időszak vár rád. Lépj az álmaid útjára, és engedd vezetni magad általuk. Azonban vigyázz, ne erőltess semmit. Érezni fogod, amikor a varázs megtörténik. Az ajtók megnyílnak előtted, és egy teljesen új életbe léphetsz.

Találkozol az igazival?

Ebben az évben Ariel tündér nem vigyázza a szerelmi életedet. Ha kapcsolatot alakítasz ki valakivel, nem biztos, hogy minden a terveid szerint alakul majd. Akivel megismerkedsz, nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeidet. Pedig ez a személy egy igazi úriember, aki megérdemli a szerelmedet. Benned azonban azok kételyek fognak felmerülni vele szemben, hogy vajon képes lesz –e valóra váltani az álmaidat. Adj egy kis időt neki!

Javul az anyagi helyzeted?

Semmi különöset nem tartogat számodra az idei év. Jelentős esemény nem várható anyagi értelemben, de egy kisebb bevételre számíthatsz, ha művészi tevékenységbe fogsz. Ariel támogatni fogja a kreatív energiáid kiteljesedését, ami elvezethet a siker ösvényére

.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL