HOROSZKÓP

Mikor ismerkedtél meg a pároddal?

Szerző:
Szabó Anna
Egy kapcsolatnak is van születésnapja: a megismerkedés pillanata. Az első találkozás dátuma meghatározza a kapcsolat jellegét, kimenetelét, és a benne uralkodó erők milyenségét.

Ha a megismerkedés dátuma március 21. és április 20. közé esik - ’Kos kapcsolat’

Forró és heves! Erről szól azoknak a szerelmi élete, akik a Kos csillagjegy időszakában ismerkedtek meg. Szeretik a spontán szeretkezéseket, a hosszú, féktelen csókcsatákat. Ez a kapcsolat olyan, akár egy robbanás előtt álló bomba! Úgy érzitek, együtt bármire képesek vagytok. Nincs olyan akadály, ami előtt meghátrálnátok. Mindketten túlságosan őszinték vagytok ahhoz, hogy a harmadik megjelenhessen a kapcsolatban.

Veszélyek

Az ilyen kapcsolat fő veszélye, hogy olyan hamar hamvad el a tűz, amilyen gyorsan fellobbant. A pár tagjai mindent nagyon korán átélnek, siettetik a beteljesülést, ám közben nem ismerik meg egymást eléggé. Bármennyire is hajtanak az ösztönök, egy picit lassíts!

A jövő

Ha meg tanulsz kompromisszumot kötni, boldog, szenvedélyes lehet a kapcsolatod.


Ha a megismerkedés dátuma április 21. és május 20. közé esik - ’Bika kapcsolat’

A Vénusz vezénylete alatt, amely a szerelem bolygója, ez a kapcsolat szeretetteljes és védelmező lesz. Hamar összeköltöztök, fantasztikusan finomakat főztök együtt, és jókat szeretkeztek. Az is boldoggá teszi a Bika időszakában megismerkedett párt, ha egyszerűen csak együtt lehetnek. A pár tagjai kifinomult szeretők, akik az apró részletekre is nagyon odafigyelnek. Eper, pezsgő, gyönyörű fehérnemű – mind-mind elengedhetetlen kellékei a szeretkezésnek.

Veszélyek

A birtoklás a kapcsolat legnagyobb veszélye. A pár tagjai túlzottan birtokolni akarják egymást, ám az egyik, vagy másik fél egyszer csak úgy érzi, hogy szeretne egy picit több szabadságot. Ne nyomd el a másikat, ne fojtsd meg őt a szereteteddel!

A jövő

Eljegyzés vagy esküvő van kilátásban, úgy érzed, megtaláltad az igazit.


Ha a megismerkedés időpontja május 21. és június 21. közé esik - ’Ikrek kapcsolat’


Ez a kapcsolat tele van nevetéssel, flörttel, játékossággal. Flörtnek indul, de még bármi lehet belőle. Az Ikrek jegy kettősége miatt viszont lehetnek benne ellentmondások, érzelmi hullámvölgyek is. A pár tagjai a szavak emberei, akik sokszor szenvedélyes SMS-ekkel, apró üzenetekkel tüzelik fel egymást.




Veszélyek

Ha nem vagytok képesek mélyebb érzelmekről beszélni, felszínessé válhat a kapcsolatotok.

A jövő

A kapcsolat nagy hullámvölgyeket ígér – egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ezt a ritmust fel tudod venni, és képesek vagytok átlendülni a „zuhanórepüléseken”, hosszú távú kapcsolat lehet belőle.


Ha a megismerkedés időpontja június 22. és július 22. közé esik - ’Rák kapcsolat’

Szeretetteljes kapcsolat ez, amelyben már az első perctől egyértelmű, hogy a másik a legfontosabb. Mindketten családot szeretnétek, és kis túlzással már az első randin megbeszélitek, hogy hívják majd az elsőszülött gyermeketeket. Nem annyira forró a kapcsolat, de az óvó szeretet kiváltja a vad lepedőcsatákat.



A veszélyek


A lelkizés, amely mindkettőtökre jellemző, olykor a mindennapokban fárasztó lehet. Mindketten rettegtek attól, hogy valaha el kell válnotok, éppen ezért görcsössé válhat a kapcsolat.

A jövő

Az idő előre haladtával egyre felszabadultabb leszel a kapcsolatban, és jó néhány gyermek is van kilátásban.


Ha a megismerkedés időpontja július 23. és augusztus 23. közé esik - ’Oroszlán kapcsolat’

A kapcsolatot a nagyvonalúság jellemzi. Kastélyszállós hosszú hétvégék, pezsgő és kaviár, mind-mind hozzátartoznak a mindennapokhoz. A nagyvonalúság a szexben is jellemző az Oroszlán kapcsolatban élőkre: igyekeznek teljesíteni a másik minden kívánságát.




A veszélyek

A luxusba és a kényeztetésbe is bele lehet unni. Ha mindennap kaviár van vacsorára, az ember egy idő után kívánja a zsíros kenyeret.

A jövő

Az Oroszlán kapcsolatban két év a korszakhatár; ha addig nem untok rá egymásra, akár sírig tarthat a szerelem.


Ha megismerkedés időpontja augusztus 24. és szeptember 23. közé esik – ’Szűz kapcsolat’

Pontban hat órakor kezdődő randevúk, pontosan leegyeztetett nyaralások rend és fegyelem jellemzi a Szűz kapcsolatot. Először kicsit szégyenlősek lesztek, de hamar ráéreztek majd a szex ízére. A tisztaságmánia bekúszik a hálószobába, a lepedő mindig frissen vasalt, a hálóruhák öblítő szagúak lesznek. A Szűz időszakában megismerkedett párok kedvelik a zuhany alatti szeretkezéseket.



A veszélyek


Az örökös kritizálgatást egy idő után megelégeli valamelyikőtök. Ebből aztán lehetnek eget-földet rengető veszekedések.

A jövő

Veszekedések és kibékülések, akár egy nap leforgása alatt többször is. Lehet belőle házasság, de szakítás is. A végkifejlet a felek kompromisszumkészségén múlik.


Ha a megismerkedés időpontja szeptember 24. és október 23. közé esik – ’Mérleg kapcsolat’

Egy szóval: stílusos! Nagyon szép párt alkottok, akiket mindenhol megnéznek, bárhová is mentek. Szívesen mentek együtt szórakozni, jól érzitek magatokat a partikon, szórakozóhelyeken. Nem jellemzőek a veszekedések, inkább szép szóval próbáltok célt érni a másiknál. A Mérleg kapcsolatra a szépség és az elegancia a jellemző a szexben is. Gyertyafény, tükrök és rózsaszirmok az ágyon.


A veszélyek


A döntésképtelenség. Hová menjünk, mit csináljunk? A legkisebb dologban is nehezen tudtok dönteni, nem beszélve a nagyobb mérvű kérdésekről, mint a házasság, gyerekvállalás, költözés, munkahely-változtatás.

A jövő

Fontos döntéseket kell meghoznod a kapcsolatod érdekében. Ha képes vagy kitartani az igazad mellett, még megmenthető a kapcsolat.


Ha a megismerkedés időpontja október 24. és november 22. közé esik - ’Skorpió kapcsolat’

Hihetetlen szárnyalások és óriási mélységek jellemzik a Skorpió kapcsolatot. Soha nem fogod elfelejteni, mert vagy életed legfantasztikusabb, vagy legborzalmasabb szerelme lesz. A legtökéletesebb szexuális élményeket ebben a kapcsolatban élheted át. Vannak be nem teljesített szexuális álmaid? Itt az ideje, hogy valóra váltsd őket!



A veszélyek


A féltékenység lehet a legnagyobb probléma és veszélyforrás. Ugyanis egy Skorpió kapcsolatban élő pár megfojtja egymást.

A jövő

Nagy az esély a gyermekáldásra! Ha nem szeretnél még családot alapítani, helyezz nagy hangsúlyt a védekezésre.


Ha a megismerkedés időpontja november 23. és december 21. közé esik - ’Nyilas kapcsolat ’

Ebben a kapcsolatban megtapasztalhatod, hogy meddig tolhatod ki a határaidat, legyen szó sportról, utazásról vagy vállalkozásról. A Nyilas kapcsolatban élőknek nagyon jó a humoruk, így nevetésben nem szenvedhetsz hiányt. A Nyilas kapcsolatban élők számára a szex is igazi kaland: szeretik a nem hagyományos helyeket és helyzeteket.



A veszélyek


A túlzott őszinteség nem biztos, hogy mindig jó. Főleg azért nem, mert mindketten szeretitek a szabadságot és a kalandokat.

A jövő

Ha képesek vagytok hűségesek maradni és picit nyugodtabb vizekre evezni, a kapcsolat tökéletes lehet, hiszen soha nem unjátok meg egymást.


Ha a megismerkedés időpontja december 22. és január 20. közé esik – ’Bak kapcsolat’

Felelősséggel tartoztok egymás iránt, jó csapatot alkottok együtt. Egy személyben barátai, szülei, szeretői vagytok egymásnak, ami a hosszú kapcsolat záloga. A Bak időszakban megismerkedett párok megadják a módját mindennek; legyen szó romantikus vacsoráról vagy a szeretkezésről. Törődnek egymás kívánságaival, komolyan veszik egymást.



A veszélyek


A hallgatás. Sokszor nem beszélik meg a problémákat, hanem inkább magukba fojtják, ami nem tesz jót sem az idegeiknek, sem a kapcsolatuknak.

A jövő

Fontos, hogy minden szempontból támogatást nyújtsatok egymásnak. Így lehettek hosszú távon boldogok.


Ha a megismerkedés időpontja január 21. és február 19. közé esik – „Vízöntő kapcsolat”

Két teljesen különböző ember találkozása, ám mégis valamiért műkőképes a kapcsolat. Ráadásul egészen különleges módon. Olyanok vagytok, mintha ezer éve ismernétek egymást, és ezer éve barátok lennétek. Kísérletező kedvűek vagytok a szexben, örömmel próbáltok ki minden új lehetőséget. Nincsenek tabuk!




A veszélyek

Félő, hogy túl hamar elmúlik a szerelem, és teljesen barátivá válik a viszony. Ráadásul annyira szeretitek egymást, hogy képesek vagytok beleragadni az izzás nélküli kapcsolatban.

A jövő

Oda kell figyelni arra, hogy mindig legyen újdonság és játékosság a kapcsolatban.


Ha a megismerkedés időpontja február 20. és március 20. közé esik – ’Halak kapcsolat’

Romantikus kapcsolat, amelyben úgy érzed, megtaláltad a lelki társadat. Szavak nélkül is megértitek egymást. Különleges szexualitás van a Halak kapcsolatban élő párok között. Ők azok, akik akár a tantra szexet is szívesen kipróbálják.





A veszélyek


Annyira lila ködben élnek, hogy nem képesek megbirkózni a tudattal, hogy vannak szürke hétköznapok is.

A jövő

Fantasztikus évek állnak előttetek, ha nemcsak a felhők fölött, de két lábbal a földön is megtaláljátok a boldogságot.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL