ANGYALISKOLA

Híd az önvalódhoz

Szerző:
Szabó Anna
Győződj meg arról, hogy nincs benned ellenállás, gyűlölet, negativitás. Most az angyalok segítségével felkutathatod mindazt, ami el akar téríteni téged a Szellemedhez - az igazi önvalódhoz - vezető híd keresésétől.

A szerző üzenete

Kedves Olvasó! Ha idelapoztál a végtelen világhálón, hát tudd meg, miért kaptad ezt a vezettetést. Néhány lélegzettel fújd ki magadból a stresszt, a félelmeidet, érezd, amint sejtjeidből, energetikádból távoznak ezek az alantas energiaminták. Kérd az angyalokat, hogy árasszák rád az Univerzum fényét, energiáját és örömét. Az érkező energia pedig megfiatalít, meggyógyít és örömmel tölt el. Ez a lecke Raguel Arkangyal támogatásával íródott, aki az Igazságosság és a Pártatlanság legfőbb égi patrónusa.


Mindenkit megszólít valami

Életed eseményei összeesküsznek ellened az érdekedben. Nem találod a párodat, folyton elégedetlen vagy a munkáddal, a főnököd manipulálni próbál, a lakbér, a házad fenntartása napi gondokat jelent. Pedig minden ember, minden esemény, amit megélünk, a javunkat szolgálja. Valamiért a Világmindenség egyenként mindannyiunkat többször, milliónyi formában megpróbál tudósítani a félelem romboló hatásáról, hogy áhítsuk a belső békét, hogy szeretettel és érzékenységgel legyünk embertársaink iránt, amire nem vagyunk képesek, ha félelem uralkodik bennünk. Amíg nem vesszük ezt észre, addig a sérelmeink számolgatásával és sebeink nyalogatásával telik az idő. Mélységesen hiszek benne, hogy mindenkit megszólít végül valami. Egy könyv, egy mondat, egy emberi példa, egy tragédia elszenvedése, egy kép… és még sorolhatnám, de nem érdemes, mert olyan csodásan kreatív a bennünket körülvevő Univerzum.


A körülöttünk szolgálatot teljesítő angyalok már sok-sok életünk óta a kísérőink, tehát olyan cselekedeteinket, emlékeinket és személyiségjegyeinket ismerik, amiről mi elfelejtkeztünk e világra születésünk pillanatában. Az angyalok azon munkálkodnak, hogy semmi ne szabjon gátat figyelmednek. A lelked tudja, hol és milyen üzenetek várják, de amíg nem változtatsz életszemléleteden, elmész a segédeszközök mellett. Amíg nem veszed észre, hasznát sem veheted. Pedig a jelek ott vannak. Sokszor kérdezik tőlem, hogyan lehet „angyalul” beszélni? A feladat nem egyszerű, mert az angyalok szférájától dimenziók választanak el bennünket. A határok átlépéséhez először önmagunkon kell különböző „átszereléseket” végezni. Amíg alárendeltségben, vagy félelemben élünk, hajlamosak vagyunk önmagunk megtagadására, de amint készen állunk az önértékelésre, minden segédanyagot megkapunk. A legfontosabb kulcs a szeretet áramoltatása. A meditációs készség fejleszthető, az angyalokkal való kommunikációban te vagy az Úr, ahogy a helyzetet kezeled, ami neked a megfelelőbb, ami téged a legjobban kiteljesít, ami neked biztonságos és elfogadható… bekövetik a benned zajló folyamatokat.


A félelem legyőzésének 7 alapelve

1. Az egészség: belső béke. Vagyis gyógyulni annyi, mint megszaba¬dulni a félelemtől. Ha azt tűzzük ki célul, hogy a testet változtatjuk meg, akkor megfeledkezünk arról: egyetlen célunk a belső béke megteremtése.
2. Létezésünk lényege a szeretet. A szeretetnek pusztán anyagi ok nem lehet akadálya. Ezért hiszünk abban, hogy a tudatnak nincsenek korlátai, nem létezik lehetetlen, és elvileg minden betegség megfordítható. És mivel a szeretet örök, a halálra sem kell félelemmel tekinteni.
3. Adni annyi, mint kapni. Ha figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy adjunk, hogy eggyé váljunk a többiekkel, akkor a félelem megszűnik, és mi képesek leszünk elfogadni a gyógyítást, a változást önmagunk számára.
4. Minden tudat összefügg. Következésképpen minden gyógyítás öngyógyítás. Belső békénk magától átsugárzik a többiekre, ha önmagunk számára már sikerült elfogadnunk.
5. Más idő nem létezik, csak a “most”. A fájdalom, a bánat, a depresszió, a bűntudat és a félelem összes többi formája eltűnik, ha a tudat a pillanat szerete¬tére és békéjére koncentrál.
6. Döntéseinket úgy hozzuk, hogy a bennünk élő békevágyra hallgatunk. Nincs jó vagy rossz viselkedés. Az egyetlen érvényes döntés a félelem és a szeretet közötti választás.
7. Az igazi egészség és boldogság útja a megbocsátás. Ha nem ítélkezünk, elengedjük a múltat, és jövőnket megszabadítjuk a félelemtől. Ha így teszünk, meglátjuk, hogy mindenki a tanítónk, és hogy minden pillanat újabb lehetőség a boldogságban, békében, szeretetben való gyarapodásra.


Pakolj ki a poggyászodból!

Ha életed területeit a félelem uralja, félsz a változástól, félsz bízni az angyalokban, félsz a boldogságtól, Istentől… egód uralkodik feletted. Az egód pedig attól reszket, hogy ha megváltozol, megszabadulsz a félelmeidtől, akkor az egó megszűnik. Így az egód folyamatosan gyártja neked, hogy mitől aggódhatsz, mitől félj! Pedig a Felsőbb Éned bízik Istenben, az Ősforrás létezésében, és követi a megérzéseidet, az égiek, az angyalok üzeneteit és tanácsait. Sokan attól félnek, hogy félreértik ezeket a sugallatokat. A mennyei tanácsok azonban csak jobbítják az életünket.


Ha arra kéred az angyalokat, hogy segítsenek legyőzni az égi vezettetéstől való félelmeidet, segítsenek megérteni, bízni és követni az ő szeretetteljes üzeneteiket: boldogan teljesítik kérésedet. Amikor megtalálod milyen gondolatokkal és hiedelmekkel korlátoztad magad idáig az életedben… meg tanulod szeretni és elfogadni önmagad… és bízol abban, hogy megkapod, amire szükséged van, akkor kapod meg, amikor szükséged van rá és olyan formában, hogy megérteni képes legyél! Tehát a szeretet és az elfogadás a belépőjegyed egy másfajta életre!


Receptek nem léteznek…

Nem tudok neked receptet ideírni, mert mindannyian tettek és reakciók által magunk teremtette rengetegben járunk. Hogy hol is vagy? Honnan kezd önmagad keresését? Nem tudhatom. Fedezd fel azokat a jó tulajdonságaidat, értékeidet, amire támaszkodhatsz. Tudj élni a tapasztalataiddal, tanulj a hibáidból. Keresgélj az évtizedek alatt felgyűlt „poggyászodban”, amire nincs szükséged, tedd ki. Az angyalok ebbe a letisztult, fájdalommintáktól könnyített állapotodban közelebbi kapcsoltba kerülhetnek veled. Egy kis segítség, amit akár minden nap elmondhatsz:

"Kedves Őrangyalom!
Köszönöm, hogy mellettem állsz és kérlek továbbra is láss el engem tanácsaiddal. Szeretném pontosan felfogni és megérteni, hogy mit javasolsz élethelyzeteimben. Tudom, hogy nem dönthetsz helyettem, nem befolyásolhatsz, mégis kérem jótékony útmutatásod spirituális fejlődésem érdekében."


Felhasznált irodalom: Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás, Gerald Jampolsky: A szeretet tanítása

Illusztrációk: Arthur Douet

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL