SZEX, SZERELEM

A szexistennők így csinálják (+18)

Szerző:
Szabó Anna
A kapcsolatok egyik alappillére a szexualitás. Tudod, a titok abban rejlik, hogy újra és újra elcsábítod őt az ágyban is. Kápráztasd el a párodat a legújabb technikákkal! Összeállításunkból sokat tanulhatsz…

 

Az éjszakák éjszakája

A statisztikák szerint a pároknál a szakítás oka 49%-ban a sivár szerelmi élet. Pedig olyan könnyű lenne megőrjíteni a kedvesedet! Elég az üres kifogásokból, hogy stresszes munkád, hogy a családi, baráti kötelezettségek elveszik az összes energiádat! Hosszú távon veszélyesek lehetnek a párkapcsolatodra nézve…

 

Csábítsd el újra!

Mostantól rendszeresen újíts be valamivel! Gondoskodj róla, hogy még a szürke hétköznapokban is jelen legyen az erotika, és persze a romantika. Szerezz be például egy gyöngysort és bújj vele a takaró alá, hogy ne lássa. Vedd a fogaid közé, majd zárd össze finoman az ajkaidat, miközben a péniszét csókolgatod. A következő alkalommal garantáltan követelni fogja a gyöngyöket.


De az sem gáz, ha a reggeli rohanás közben beiktattok egy-egy gyors és laza numerát a konyhapulton. Sőt, van egy jobb ötletünk. Szervezz meg egyszer egy hétvégét, amikor ki sem bújtok az ágyból. Mindegy, hogy esik az eső, vagy tombol a nyári napsütés, ne is törődj vele. A lényeg, hogy gyümölcs, és valami ízletes ital legyen az ágy mellett.



Lendülj formába

Használj ki minden alkalmat arra, hogy a szürke hétköznapokban is jelen legyen a szex és az erotika. Még egészen hétköznapinak tűnő szituációkban is. Izgasd fel apróságokkal, garantáltan nem hagyják hidegen!

- Mentsd el a rólad készült csábos fotókat a monitorjára, képernyővédőként
- Hirtelen ragadd meg! Ha szupermarketben, bárban, vagy liftben vagytok, az ujjaidat finoman csúsztasd a fenekére, és markold meg. Persze úgy, hogy senki ne lássa!
- Ha meg tudod oldani, töltsd néha vele az ebédidőt. Persze bugyi nélkül menj! Egy adódó pillanatban tedd keresztbe a lábaidat úgy, hogy bekukkanthasson a szoknya alá.
- Ha hazaér, a sablonos puszi helyett, fondd a kezedet a nyaka köré, és simogasd a hüvelykujjaddal a gallérja és a haja töve közötti területet.
- Ha akcióra készülsz, ő pedig épp a lap topja felett görnyed, hívd fel telefonon a másik szobából, és hozd a tudomására, hogy mennyire vágyódsz utána. Tegyél félreérthetetlen erotikus ajánlatot. Csak akkor menj át hozzá, ha érzed, hogy vibrál az izgalomtól.
- Szerezz be egy babzsák fotelt. Puha és simulékony alapot kínál az izgató pozíciók kipróbálására.

 

Örömlány a hálószobában

Változz át éjszakai pillangóvá, és köss üzletet a ’pácienseddel’. Ötletes ellentételezéseket találj ki arra, ha extra szolgáltatásokat igényel, vagy ha arra vágyik, hogy azt tehesse veled, amit akar.

1. Az orális kényeztetésért cserébe ígértesd meg vele, hogy elvisz vacsorázni egy elegáns étterembe.
2. Egy liftben lezavart gyors numera ára egy kényeztető masszázs legyen.
3. Ha szeretné filmre venni a közös aktust, az már egy wellness hétvégébe kerül.



Az érintés ereje

A masszázs nem csak akkor jöhet jól, ha stresszes és fáradt az ember, hanem lehet akár egy szexis bemelegítés is. Vesd be magad, és részesítsd kedvesedet egy feledhetetlen erotikus masszázsban. Hogyan csináld?
 

- Az ágyat mindenképpen terítsd le egy fehér lepedővel, hogy ne kenj össze mindent.
- Kezdd el masszírozni a hátát – de csak a hátát! Egy idő után áttérhetsz a fenekére is, a lényeg, hogy minél jobban „húzod” őt, annál jobban felkorbácsolod érzékeit.
- A feneke masszírozásakor ujjaidat szép lassan csúsztasd a lábai közé. Amikor ezt teszed, valószínűleg megemeli egy kicsit a csípőjét, hogy minél jobban hozzáférhess. Hüvelyk és mutatóujjaddal finoman fogd meg a péniszét, lehetőleg a tövénél, és próbáld meg „benyomni a hasába”. Ez olyan, mintha át akarnád szúrni vele a hasát. Ha ügyes voltál, akkor valószínűleg kéjes hangokat hallasz majd, mert megtaláltad a G-pontját. Mert, hogy a férfiaknak is van ám…
- A masszázsnak azonban nincs vége. Most jön fenéknyílás. Mutatóujjadat lassan vidd a nyíláshoz, és kezdj el finoman, körkörös mozdulatokat végezni körülötte. A hüvelykujjaddal lassan érintsd meg a gátat. A másik kezeddel ezalatt finoman simogasd a herezacskóit.
- Ha elég kéjsikoltást hallottál, akkor kérd meg, hogy forduljon meg a hátára. Tenyereddel érintsd meg merevedő, lüktető péniszét, majd egy nem várt pillanatban markold meg. A másik kezed sem lehet ám tétlen. Fogd meg vele a makkját, mintha egy pezsgős üveg kupakját szeretnéd leszorítani. A botját szorító kezedet finoman mozgasd, és húzogasd rajta a bőrt, de a másik kezed még mindig a makkon legyen. Ezzel a kezeddel kezdd el finoman csavarni a makkját – de vigyázz, nehogy fájdalmat okozz neki. Balról jobbra végezd, majd vissza. A lényeg, hogy finom és erotikus legyen.


Ha e pontig eljutsz az erotikus masszázs közben, nem nagyon tudod tovább húzni az időt, mert kedvesed ekkorra már teljes eksztázisban lesz. Jöhet tehát a lényeg: a behatolás. De az sem mindegy ám, hogyan…



Próbáld ki az ázsiai stílust

Néha napján ajánlatos beújítani néhány új pozitúrával, hogy szokatlan szexuális élményben legyen részetek.

Bambusz
 
Üljetek az ágyon egymással szembe. Húzd magadhoz közel, és a lábát nyomd a lepedőre, a csípőd bal és jobb oldala mellett, közben nyújtsd ki a lábadat, majd ereszd vissza a lepedőre. A partnered ezután feküdjön a hátára, közben a fenekeddel vedd az irányt a szétterpesztett combjai közé. A fejed, a vállad és a hátad felső szakasza érjen az ágyhoz. A párod csak alulról tudjon hozzád érni.
 
Garuda
Síkosítóval kend be az alattad fekvő párod péniszét, és a kezeddel támaszkodj meg a mellkasán. Csúsztasd egyik lábfejedet az alsó combja fölé, a másikat az alsó combjára, miközben körzöl a medencéddel.
 
Lótusz
Feküdj hanyatt, húzd fel a térdeidet, zárd össze őket, és emeld meg a medencédet. A párod ereszkedjen térdre, háttal neked, a csípőd felett és hatoljon beléd. Egy kis gyakorlást azért igényelni fog ez a póz, de nem várt ingereket, érzéseket fog kiváltani mindkettőtökből.
 




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL