SZÓRAKOZÁS

Könyvújdonságok a nyaraláshoz

Szerző:
Szabó Anna
Az olvasásból sohasem elég! Legalábbis akkor nem, ha van egy kis időd, és lógathatod a lábad végre. De ha már lógatod a lábad, legalább kellemes olvasnivalókkal szórakoztasd magad. Mi gondoskodtunk erről...
1. Uri Geller: A siker titka / Életem

Uri Geller, a világhírű, magyar származású mentalista, képzőművész, író és show-man közel két évtizede járt először Magyarországon. Akkor két könyve jelent meg: A siker titka és a Görbüljek meg, ha nem igaz. Uri a Kiválasztott című műsorával vissza¬tért hazájába, ahol olyan hihetetlen érdeklődés és szeretet fogadta, hogy újra megjelentették két könyvét A siker titka / Életem címmel. A könyv legalább akkora élményt jelenthet az olvasóknak, mint a mentalista műsorai.
A mű nemcsak Uri Geller titkait tárja az olvasó elé, hanem segítségével minden¬ki részesülhet abból a pozitív energiából, amely életszemléletét, világképét áthatja.




2. Gerlóczy Márton: A Szabadok Testvérisége

Gerlóczy Márton az Ulpius-ház Kiadó felfedezettje. A 2008-as Ünnepi Könyvhétre megjelenő A Szabadok Testvérisége a harmadik regénye. A könyvben a szerző tőle szokatlan hangot üt meg: ősi toposzok (Verne, kalózok, tenger) nyomán keresi a jelen megváltást, keresi a kapaszkodókat és az előzményeket a kor megértéséhez (elviseléséhez), melynek szülöttje.
Ami egy jó heccnek indul, amit négy barát mámoros részegségben elhatároz, végül valóra válik: hajóra szállva maguk mögött hagyják eddigi elhibázott életüket, hogy egy kubai kapitány megszöktetésével végül a kalózok jamaikai fővárosában beteljesítsék álmaikat; szabadok legyenek, és beintsenek mindenkinek, aki hátra maradt. A Libertad fedélzetén azonban minden másként alakul… Fegyveres rablás, tűzharc a parti őrséggel, kokain- és embercsempészet, többrendbeli gyilkosság kerül a bűnlistájukra, és a négy fiatal váratlanul a sűrűjében találja magát; életre szóló döntések, sorsfordító választások közepette, miközben a barátság egyre gyengülő kötelékeibe fogódzkodva próbálják túlélni a kalandot.
Gerlóczy Márton legújabb regénye a világ legszínesebb országaiba viszi el olvasóit, miközben nagyon is rólunk szól. Csak éppen most nem a magyar iskolarendszerrel, hanem a totális reménytelenség és kiábrándultság egyre inkább elhatalmasodó életérzésével száll szembe.






3. Szex és New York


A hazai mozik most mutatják be a Szex és New York című filmet. A Magyar Könyvklub kiadta, és most akciósan 4.990,- Ft helyett 2.990,- Ft-ért a könyvet.






4. Nyár a kertben


Ezt a könyvet a Magyar Könyvklub nagy engedménnyel kínálja kertbarátoknak és azoknak, akik szeretnek gyönyörködni a szép kertekben. A könyv kihajtható oldalain részletesen bemutatja egy-egy munka folyamatát, képekkel segítve az elkészítést.

Ára: 990 Ft.















Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL