SZÓRAKOZÁS

Ki nevet a végén...

Szerző:
Szabó Anna
A nyaralás perceit bármikor feldobhatjuk egy-egy játékkal. Kinn szakad az eső? Ne talán tán csak elég a napozásból? Esetleg csak egy közösen eltöltött vidám estére vágyunk egy jó társaságban? A megoldás: társasozás.

Játszhatunk a családdal, barátokkal, ismerősökkel vagy akár a tegnap este érkezett bungaló szomszédokkal is. A helyszín megválasztása kötetlen. A közös játék nyújtotta szórakozás mindannyiunk számára élmény.

A játékkal eltöltött idő sok izgalmat és nevetést tartogat mindenki számára.
Mindannyian emlékszünk még egyik-másik társasjátékra néhány évvel vagy talán évtizeddel ezelőttről, amiket olyan szívesen játszottunk a hétvégéken, pizsamapartikon és szünidőben a barátainkkal. Miért ne vehetnénk elő őket újra a szekrény mélyéről? Miért ne tehetnénk közös játékkal még felejthetetlenebbé a nyaralás emlékeit? Mert valljuk be nyugodtan, hiába szálltak el felettünk az évek, játszani, nevetni – és azért izgulni, hogy ki ér előbb a célba - még mindig szeretünk. A társasjátékok többsége pedig kortalan.

A választék hatalmas a társasjátékok között. Az alábbiakban nagyító alá veszünk néhány kedvencet.



1.
Monopoly

Magyarország, Európa, sőt az egész világ egy dobásnyira hever előttünk! Álmodhatunk bátran, egy pillanat alatt mi lehetünk a leggazdagabbak. Hogyan? A Monopolyval. Ma már többféle változata is kapható. Ideális kikapcsolódás lehet az egész családnak.






2.
Twister

Jobb kéz a kék korongra, bal kéz a pirosra! Hogy ott már valaki másé is? Ezért egyedül a pörgetőt tehetjük felelőssé. Ha a Twister mellett döntünk, a nevetésen kívül garantált, hogy a játék végéig minden porcikánk alaposan meg lesz mozgatva és a heti nyújtógyakorlatokat a következő karácsonyig előre letudjuk.
Szingliknek kiváló megoldás az ismerkedésre – rögtön lehetőség nyílik a helyes srácot a szomszéd sátorból testközelből is megismerni.



3. Activity


Mondjam vagy mutassam? Vagy inkább rajzoljam? Amíg a homokórában a homok lepereg, biztosan csak mi leszünk a középpontban és akár hatvan másodperc erejéig sztárokká is válhatunk (kiváltképpen, ha csapattársunk megfejti, amit kézzel, lábbal igyekszünk neki elmagyarázni). Az Activitynél általában a nevetéstől szem nem marad szárazon. Gyakorolhatjuk a kommunikáció és az önkifejezés minden formáját.




4.
Activity Travel

Létezik már Activity Travel verzió is, amely kis mérete miatt utazásokon előnyös. Nevének megfelelően pedig a feladványok is utazással, nyaralással kapcsolatosak.
Itt az ideje, hogy kicsit levetkőzzük a gátlásainkat! Ha már elég jó a hangulat, akkor jöhet az






5.
Club Edition

Activity egyik speciális, kimondottan felnőtt változata, a Club Edition. A feladat itt is ugyanaz, mint a klasszikus verziónál, a kártyán lévő feladványokat kell lerajzolni, szavakkal körbeírni vagy elmutogatni. A nehezítés, a szavak többsége intimebb és kényesebb területeket érint. Éppen ezért a szégyenlősek sajnos hátrányban lesznek.



6.
Parti

Még mindig nem volt elég? A pikáns hangulatot tovább lehet fokozni a Most indul a parti! elnevezésű játékkal. A pároddal kihívhatod a barátnődet és a kedvesét. A kommunikációs társasjáték csak felnőtteknek ajánlott. A 6 témakör kérdései a szerelem, a szex és a párkapcsolat körül forognak. Most bebizonyíthatod, hogy mennyire jól ismered a partnered, mennyire vagy jártas a szerelemben és hogy a csábítás fortélyait illetően verhetetlen vagy.



A jutalom valószínű nem marad el…

Biztos lehetsz benne, csak az első játék-partit kell neked megszervezned! A következőre már téged hívnak.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL