MÁGIA

Szelleműző varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat Egyiptomból származik. Segítségével távol tarthatod otthonodtól a rossz szellemeket. Mivel az egyiptomiak mindenféle fenntartás nélkül bíztak a mágia erejében és hatásában, kétségtelen volt számukra, hogy a varázslat működik.

Kellékek

Illóolaj

Rozmaring ág
Zsálya
Olajbogyó
1 tálka forrásvíz
Füstölő



Előkészületek

Fontos, hogy a rituálé előtt fürödj meg, alaposan tisztítsd meg magad minden negatív energiától. A fürdővizedbe csepegtess hét csepp illóolajat, és tegyél bele egy kávéskanálnyi sót. (A só az örökkévalóság és a halhatatlan élet jelképe.)



A varázslat menete

A rozmaring ágacskákat, a zsályaleveleket és az olajbogyót helyezd a lakás négy sarkába úgy, hogy mindegyikből kerüljön mindegyik sarokba. Lassan önts forrásvizet egy tálkába, és ujjaddal spriccelj szét egy keveset a lakás minden helyiségében. Közben folyamatosan kántáld az alábbi varázsigét:


„Ki ide belépsz, felejtsd el rossz érzéseidet!
Szent füvek felett mondom ki e szavakat, melyeket a lakás négy sarkában helyeztem el, és minden helyiséget meghintettem szentelt vízzel. Többé ne kísértsen itt egyetlen szellem sem.”


A varázslat befejeztével gyújtsd meg a kellemes illatú füstölőt, lehetőleg a lakás közepén, és hagyd, hogy teljesen leégjen.




Fontos: a varázslat működik, ezért csak saját felelősségedre próbáld ki!

Felhasznált irodalom: NIcola de Pulford, Varázslatok könyve (Gabo Könyvkiadó).


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL