ANGYALISKOLA

Önvizsgálat Szandalfon Arkangyallal

Szerző:
Szabó Anna
Miért ne élhetnél kiemelkedő életet? Bármi történik, azt a lelkedbe írott törvénykönyv szerint értelmezed. Kérdés, milyen elképzelések, hiedelmek kerültek a lapokra? Szandalfon Arkangyal segítségével lássuk, mi uralja az életedet!

Tudatában vagy milyen egyezségek mentén éled az életedet?

Saját törvényeidet legtöbbször önmagad elítélésére használod, hogy bűnösnek találtassál és megbüntethesd magad? Ha arra gondolsz, hogy nem vagy elég jó, eléggé érdemes, hogy senki nem szeret, vagy az a hit, hogy nem vagy méltó a boldogságra, a gazdag életre, mind téves, és önpusztításhoz vezet. Mi kellene ahhoz, hogy elengedett legyél, hogy aszerint élj, amit a szíved diktál? Az önvizsgálathoz papírra, kis időre és őszinteségre van szükséged.


E sorok írójaként hadd osszam meg veletek, hogy 2002 óta érzékelem őrangyalom és mások égi üzeneteit. Szandalfon most azt súgja:


"Ti emberek, bámulatos adományokban részesültetek, mint például a gyógyítás hatalma, a természet erőinek befolyásolása, a gondolatok megjelenítésének és lerombolásának képessége, a jövőbelátás, más dimenziók látása és hallása, a múlt érzékelésének képessége. Ha elég félelmet sikerül kiirtanod magadból, kedves Vándor, megtudhatod, hogy neked melyik adomány befogadására van képességed. E folyamathoz erőt, bölcsességet és kitartást kérhetsz tőlem, hiszen magam is éltem emberként, tudom milyen önfegyelemre van szükség, hogy felébresszed igaz önvalód! Engedd meg magadnak, hogy visszatérve az egységbe teremtőerőd birtokába juss!"


Nézz magadba pár percre

Találd meg életedben az összes korlátozó erejű, félelmen alapuló egyezséget, írj újakat, amelyek alapköve az igazság, önmagad szeretete és cseréld ki őket. Észre fogod venni, hogy a régi ígéretek megszegése felér egy önfelszabadítással, egyre nagyobb lendülettel és önbecsüléssel fogod keresni, milyen hiedelmekkel korlátozod szabadságodat és boldogságodat!


Személyes egyezségek (tested és önmagad)

Először is válaszolj az alábbi kérdésekre:

Miként tekintesz magadra?
Mit tisztelsz a tetteidben, mit ítélsz szégyenletesnek?
Mit szeretsz, vagy gondolsz rossznak viselkedésedben, személyiségedben, női vagy férfi mivoltodban, házasságodban, párkapcsolatodban való jelenlétedben?
Sorolj fel négy hibát, amit elkövettél…hogyan büntetted magad?
Hogyan bánsz magaddal, amikor rosszat teszel?
Hányszor bünteted magad egy hibáért?
Bántod a tested?
Van, amiért szégyelled magad?
Mikor ébred benned bűntudat?
Melyik az a félelmed, amely olyan erős, hogy megbénít, cselekvésre képtelenné tesz?
Mikor érzed magad gyámoltalannak vagy áldozatnak?
Mikor érzed magad érdemtelennek a szeretetre?
Mit csinálhatnál másként életedben a testeddel, a női/férfi szerepeddel vagy az egészségeddel kapcsolatban?
Mi az, amit hajlandó volnál megtenni, hogy változtass az önmagadról benned élő képen?


Hogyan segítsen az Univerzum?
(James Redfield: A mennyei prófécia)


Fokozom energiaszintem tudatosságát: - Gyakorold be, hogy tudatosan figyeled az energia áramlását a testedben. Az előbb például önmagadat vizsgáltad, hogy érzi magát a gyomrod? Mikor kezdett el fájni a nyakad? Tudatosítsd az energia áramlását közted és környezeted között? Mikor érzed magad energiával feltöltve?

Kapcsolat a felsőbbrendű Énnel: - Önmagad és mások számára is akkor teszed a legjobbat, ha időt szánsz saját belső középpontoddal való összeolvadásra. Két óránként hagyd abba néhány percre, amit éppen csinálsz, és hunyd le a szemed. Idézz fel egy gyönyörű természeti képet, vagy bármilyen szeretetteljes eseményt. Érezd, hogy ez a szeretet átjárja minden sejtedet, kimossa belőled az alantas rezonanciákat és átjár téged, megújít, felfrissít.


Döntéseket akkor hozzál, ha kapcsolatban vagy belső bölcsességeddel: - Igyekezz elkerülni a döntéseket olyankor, ha fáradt, éhes, vagy dühös vagy, olyankor is, ha idő szűkében vagy.
Döntés után a megfelelő cselekedet: - Ha a döntésedet nem követi tett, akkor fásultságot, vagy levertséget érezhetsz. A döntés energiát ad a következő lépéshez, ha energiaszegény állapotban cselekszel, esetleg nem veszel észre kínálkozó lehetőségeket, ne ess pánikba, hanem kezdd megfigyelni a körülötted zajló eseményeket.

Hagyj időt a megfontolásra: - A hatalmi harcba bonyolódott embert, olykor elsodorják az események, indulatok vezérlik és olyan döntést hozhat, amit később megbán. Ha bármilyen okból sürgetve érzed magad, szánj kis időt az összpontosításra. Legyen készen egy „mentő mondatod”, amelyet bedobva visszavonulhatsz az azonnali válaszadás kényszere elől. „Nagyon szeretnék segíteni, de pillanatnyilag nem tudom, mit tehetnék. Hadd gondoljam végig…vagy ez érdekesen hangzik, ha átgondoltam megkereslek.” Amikor pedig döntöttél, ne hagyd magad eltéríteni attól.

Tudatosság szintjein egyre magasabbra jutsz: - Valahányszor feltöltődsz energiával, magasabb rezgésszinten létezel. Ismerd fel a legapróbb lépést is, amelyet sikerrel végrehajtottál. Az új energiaszinten úgy fogod érezni, mintha helyedre kerültél volna. Ez a bizakodó érzés még több véletlent, még több lehetőséget, útmutatást vonz majd hozzád!


A kétségek leküzdése

Ezt a gyakorlatot az élet csaknem minden területén használhatod, ha úgy érzed, nehéz feladat a számodra, lelkileg megbillent vagy.


Kezdd egy állítással arról, amit szeretnél, de félsz, hogy nem sikerül összehoznod. Vizsgáld meg az ellenérveidet, amelyek vágyad megvalósulása ellen szólnak. Aztán tételesen hozakodj elő olyan mondatokkal, melyek tagadják az összes kifogásodat. Képzeld azt, hogy minden kifogás egy fizikai tárgy, ami a célállomáshoz vezető utadon akadályt képez. Lásd magad, amint ezeket a tárgyakat ledöntöd, kikerülöd, vagyis gond nélkül leküzdöd őket. Addig ismételd a lista elkészítését, amíg biztonsággal nem lesz több kétséged, hogy eléred, amit akarsz.


Jövő héten a társadalmi egyezségek (család és barátok), spirituális egyezségek (élet és Isten) és a pénzügyi egyezségek (munka és karrier) következnek.


A cikkhez felhasznált irodalom: Don Miguel Ruiz: A négy egyezség


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL