2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Védd magad angyali segítséggel!

Mándli Zsuzsa

Érzékeny vagy az energiákra? Gyakran érzed magad kimerültnek? Szükséged lenne az energetikai védelemre, máskülönben folyton úgy fogod érezni, mintha szakadó hóesésbe kabát és esernyő nélkül mennél ki.

Energia, testsúly, táplálkozás

Amikor még nem tudod, miként védd meg energiáidat, előfordulhat, hogy mértéktelen evéssel próbálod növelni életerődet. Az ízletes falatok, mint a csokoládé fogyasztása, emlékeztetnek mennybéli lakhelyedre, és csak így érzed azt, hogy végig tudod csinálni a munkanapodat. Az evéssel a földhöz kötöttséget erősíted, a stressz helyzetek levezetésére, főként a ropogós, sós nyalánkságok, a chips vagy a pattogatott kukorica szolgálnak. Amennyiben súlyfeleslegedtől már megpróbáltál mindenféle módszerrel megszabadulni és sehogy sem sikerült, akkor mostanra tudod, hogy nem azért vagy túlsúlyos, mert sokat eszel, hanem azért, mert a zsírpárnák szolgálnak energetikai védőpajzsként számodra. Fájdalmaid, ártalmas érzéseid, hiedelmeid hatására tested raktározni kezd, felfúvódik, akár mint egy vízzel teli szivacs.

Amikor kitárod szívedet egy másik embernek, nyitottá és fogékonnyá válsz a belőle esetleg kicsapódó félelemenergiára. Ez nem azt jelenti, hogy hagyd magára az illetőt legközelebb, hanem tanuld meg, miként lehet elérni, hogy az ő mérgező energiái ne kerüljenek át a tiédbe.


Váltsd le a kilókat energiapajzzsal!

Védőpajzsot vonni magad köré csupán egy pillanatot vesz igénybe és minden egyes találkozó, beszélgetés, vagy utazás, és bármilyen interakció előtt érdemes megtenni, legyen szó alkalmi vagy hivatásszerű találkozásról. Az sem számít, hogy a másik idegen, vagy visszatérő kliens, családtag vagy régi barát. És az is mindegy, mennyi ideig tart a kezelés, egy röpke pillanatig, vagy napokig. A lényeg az, hogy ha segíteni szeretnél valakinek, előtte védd le magad. Ha esetleg elfelejtenéd, beszélgetés közben is kérheted a védelmi energiát. Sosem túl késő pajzsot vonni magad köré, de előfordulhat, hogy addigra már magadba szívtál némi pszichikus hulladékot, ezért utána ajánlatos energiatisztítást végezni.


A védelem aktiválásához elegendő erősen elhatároznod, hogy oltalmazó fény és energiaréteggel veszed körül magad. Egyszerűen nem lehet elrontani, kivétel nélkül mindenki megkapja a védelmet, ha erre összpontosítja szándékát. Vizualizáld, vagy gondold azt, hogy egy fénygömb vesz körül, amely angyali esszenciából, egy élő, szeretetteljes, intelligens entitásból áll, amelyet védőburokként idéztél meg magad köré. Aggodalomra semmi ok, a fény minden esetben a Teremtőtől származik. Az ún. sötét erők nem tudnak ilyen fényt biztosítani az embereknek (de akkor sem biztosítanának, ha megtehetnék!) Ezért sosem fordulhat elő, hogy energiapajzs vizualizálásakor alacsonyabb rendű energiát idézel meg. Kivétel nélkül mindenki azt kapja meg, amit kér!


A védőenergiák színe és rendeltetése

Fehér fény:
Ezzel az angyalokat idézheted magad köré, akik védőfalként körülölelnek bennünket, gondoskodva arról, hogy biztonságban és oltalomban érezzük magunkat.
Rózsaszín fény:
Ez az energia akkor a leghatékonyabb, ha súlyos gondoktól gyötört, negatív emberekkel találkozol, mert kifelé és befelé egyaránt szeretetteljes energiát sugároz. A rózsaszín energiából vont védőfalon csakis szeretetteli gondolatok és energiák hatolhatnak át.
Smaragdzöld fény:
Olyankor érdemes ezt a fényt vizualizálni, amikor a fizikai testben jelen lévő energiahiányt szeretnéd orvosolni. A test mindig magába szívja a zöld fényt, amikor gyógyító energiára van szüksége.
Bíborszínű fény:
Megemeli a szellemi energiád rezgésszintjét, lehetővé téve, hogy felülemelkedj a problémáidon, és a legmagasabb szintű isteni útmutatással lépj érintkezésbe. Azonkívül elűzi az alacsonyabb rendű energiákat, lényeket vagy földön járó szellemeket.
Szivárványszínű fény:
Az energiagyógyítói képességet erősítheted, ha azt vizualizálod, hogy a szivárvány színeiben pompázó köpönyeget öltesz magadra.Energiatisztítás

Amikor a kimerültség jeleit érzékeled magadon, ólmos fáradtság vesz erőt rajtad, akkor egyértelműen szükséged van energiatisztításra. Hívd tehát Mihály Arkangyalt:


"Kedves Mihály Arkangyal, kérlek jöjj el, és tisztítsd ki energetikámat a rám csatlakozott energiakötelékektől, amelyek elszívják az energiámat és az életerőmet. Tölts fel engem az Univerzális fénnyel. Köszönöm!"


Természetes módon, minden kérés nélkül elvégzik energetikánk tisztítását egy erdei séta alkalmával a növények, a fák, valamint a tengeri só, amelyben nincsenek színezékek vagy illatanyagok. Maradéktalanul kiszívják pórusainkból a káros energiákat .

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Az angyalok sugalmazása szerint Atlantisz aranykorában az emberi élet több ezer évig tartott. Fennállása alatt az arkangyalok szeretve szolgálták Atlantisz 12 közösségét.  A kártyákat maguk az angyalok sugallták. Az angyalok pedig Isten gondolatai. Húzz egyet, és olvasd el üzenetüket!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Világ a teljességet, valamint az elért célt, egy fejlődési folyamat csúcspontját, sok esetben pedig az életcélt és a világban elfoglalt helyünket szimbolizálja.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Zadkiel arkangyal - Az egyensúly, vagy mérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várd meg a tökéletes időzítést.

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép