DIVAT

Lazíts, ha bírsz!

Szerző:
Szabó Anna
Ideje lerúgni a harisnyát, kiskosztümöt és kinyújtózni végre! Akármi is legyen a hétvégi program, légy mindig elragadó! Tévé előtt punnyadó , kiránduló, csupa kényelmes szerelést gyűjtöttünk össze neked.
Pizsama-party

Sose bánd, ha a hétvégét időnként az ágyban töltöd, neked is kijár már egy hosszabb szundikálás!

Lássuk, miben fetrenghetünk akár délutánig is az ágyban csupa kellemes dévédét nézve és jókat falatozva közben. Ha netán csengetne valaki, nem lesz ciki ajtót nyitnod ezekben a cuki pizsikben. Ezekben pihizz!

Az Etam, Intimissimi, H&M, women'secret, üzleteiben könnyen megtalálod, amit keresel!



Kalandra fel! Pólót mindenkinek!

Válaszd az egyéniségednek, hitvallásodnak, jelmondatodnak megfelelőt! No persze, ez csak vicc, válaszd azt a pólót, ami a legjobban áll neked, és természetesen elég kényelmes!

A nagy kirándulás

Egy kardigán, vagy meleg pulcsi elengedhetetlen! Válassz az élénk színek közül! A Nike lila, kék, piros, vagy a Puma, H&M, Pimkie és New Yorkerben kapható vagány és sportos kardigánjait nem csak sportoláshoz ajánljuk! Kedvencünk a Nike sárga-kék csíkos pulcsija!

A megfelelő Nike térning gatya!

Erről mindig az a vicc jut eszembe: „hogy hívják a fitt papot? Tréningatya...” Húzz a testalkatodnak megfelelő nadrágot! Akár magas derékszabással (ez most nagyon trendi) akár bokában szűkülő fazon a kedvenced, a Nike kollekciójában biztos megtalálod a számodra legideálisabbat.


 

Csomagolj!

Ha már nagy nehezen kimozdultál a lakás csábító puhaságának fogságából, ne felejtsd a zsepit, pénztárcát, kulcsot és a szokásos csecsebecséket magaddal vinni! Egy jól megpakolható táska mindent megold!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL