MÁGIA

Idézd meg Lakshmí istennőt mantrájával és vele együtt az élethosszig tartó bőséget!

Szerző:
Szabó Anna
Laksmí a gazdagság és jószerencse hindu istennője. Ő osztja el a szükséges javakat az emberek között. A gyönyörű, aranyfényű istennő sokszor lótuszon áll vagy ül, termékenységet és bőséget hoz. Készen állsz arra, hogy Lakshmí élethosszig tart bőséget és szerencsét adjon neked? Akkor idézd meg őt a mantrájával…

 

Laksmi ugye a gazdagság és szerencse istennője, férje pedig Visnu a fenntartó, aki a világban az anyagi és szellemi jólétet és javakat ossze szét, míg felesége a fizikai értelemben vett javakat. Ezért kapcsolódnak olyan szorosan egymáshoz, hiszen nem csak fizikai, hanem szellemi bőségre is szükségünk van.

A gyönyörű Lakshmi pedig örömmel segít azokon is, akik hozzáfordulnak. Éppen ezért, ha elvégzed ezt a varázslatot és utána rendszeresen mantrázol, elérheted, hogy élethosszig tartó bőséget, áldást és szerencsét adjon neked!

Kellékek

Egy kép vagy szobor Lakshmíról

Lótuszvirág (vagy, ami azt ábrázolja)

Lámpás

Keleties, indiai füstölő

Valami, ami „aranyra" emlékeztet (pirit vagy festett kavicsok, bármi)

A varázslat menete

Csütörtöki napon, növő holdkor, tedd az oltárodra Lakshmí szobrát vagy képét, a lótuszvirágot és az aranyszínű köveket. Gyújtsd meg a füstölőt és tedd középre a lámpást, de még ne gyújtsd meg.

Meditálj kicsit az istennővel. Vizualizáld magad előtt, érezd a jelenlétét. Gondolj rá szeretettel. Majd mond hangosan a fohászt: „Itt ülök/térdelek előtted magasságos lótusz istennő, fenséges Laksmí, hogy tiszteletemet tegyem nálad és elmondjam, készen állok befogadni életembe a bőséget és a jólétet. Áldj meg szerencsével és gazdagsággal életem végéig, hogy többé ne keljen hiányt szenvednem semmiből. Drága Lakshmí, légy velem mindennap!"

Ezután gyújtsd meg a lámpást és mond el a Lakshmí mantráját annyiszor, ahányszor jól esik:

„Om Mahalakshmichae Vidmahe Sri Vishnupathinichae Dí-Mahi Thanno Lakshmi Prachodayat"

Itt találsz a kiejtéshez, egy kis segítséget.

Nyugodtan szellemülj át bátran a mantrával, érezd, ahogy az istennő megáld és megsegít.

Végül köszönd meg neki a segítségét és hagyd egész éjjel égni a lámpást.

Innentől kezdve bármikor elmondhatod a mantrát. A legtöbb indiai, aki nagy gazdagságra és szerencsére vágyik, van, hogy napjában 108-szor is elmondja.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL