A Bak gyermek

Jellemzés

Kortársai közül ő tud leginkább rendet tartani. Mindent be tud osztani, a kapott édességet éppúgy, mint később pénzét és idejét. Nem igényel különösebb gondoskodást. Szeret egyedül lenni. Felnőtt korában sem él-hal az elismerésért. Megbízható, higgadt, megfontolt. Meglepően komoly, koraérett gyerek. Társainál jobban tud koncentrálni és gondolkodni. Kissé zárkózott, még szüleinek sem nyílik meg igazán. Nehezen teremt kapcsolatot, és gyakran csak a flörtig jut el.

Házasodni a harmadik X után fog. Választása viszont többnyire végleges: a Bakok a válási statisztikák végén kullognak. A jegy szülötteinek jó szeme van ugyanis a legmegfelelőbb társ kiválasztásához. A Bak leginkább üzleti, politikai vagy értelmiségi pályán viheti sokra egy igazi társ oldalán.


Nevelés

A szülő nagyon vigyázzon, hogy ne váljék belőle zsarnok. A Bak-gyermeknek erős a hajlama, hogy az akaratát mindenáron mindenkire rákényszerítse. Ha ezen kiskorában nem segítenek, később már minden igyekezet hiábavaló lesz. A Bak gyermek érzelmileg rideg, és ez a környezet számára végletesnek tűnik. Beállítottságán erkölcsi prédikációkkal segíteni nem lehet és nem is szabad. Az egyetlen, ami segíthet, a nyugodt, mélyen szántó gondolatok felvetése és meleg érzelmek felébresztése. Ha a gyermek kellemetlen hajlamait kellő tapintattal elnézik, akkor lassanként megismeri a társaságot, a szórakozást, a vidámságot, melyek azelőtt távol állottak tőle. Már nem fogja többé ezeket ellenségesnek és visszataszítónak érezni. A Bak-gyermeknek alkalmas hivatások: iparos, bányász, tanár, pap és általában minden olyan munka, amely a földdel van összefüggésben
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL