Az Ikrek gyermek

Jellemzés

Már a gyerekkocsiban vidáman dünnyög maga elé, és mindenkit barátságosan üdvözöl. Kíváncsi természetű. Jó kapcsolatteremtő. Nagyobbacska korában kiszakítja magát anyja kezéből, és elindul világot látni. Mindent imád, ami új. Állandóan csacsog. Közben elfeledkezik az időről, és sokszor a valóságról is. Fantáziáját beleszövi meséjébe. Szereti a sokszínűséget és a változatosságot. Ő maga is hangulata rabja. Nehezen, tűri az egyedüllétet. Állandóan barátokra van szüksége.

Izgága, állandóan körbetekintget. Nyugalmat sem a magánéletében, sem a munkában nem talál majd. A szerelemben sok partnere lesz, munkahelyeit és foglalkozásait gyakran változtatja. Harmincas évei végéig jellemző rá, hogy két partnere, két állása, két lakása van. A hűség nem éppen erős oldala, de ez azt jelenti, hogy önmagában is kételkedik. Egy napon aztán rájön, mit is akar, és hirtelen megszállja a becsvágy - elindul a karrier útján.


Nevelés

Az Ikrek-gyermek folyton új és új kérdésekkel bombázza szüleit, nevelőit. Ezekre komoly, pontos válaszokat kell adni. A gyermek megérzi, hogyha a felelet ingadozó, vagy helytelen. Ilyenkor másokhoz fordul ugyanezzel a kérdéssel, ami természetesen sok veszélyt rejt magában. Születési adottsága a füllentési hajlam és a szemtelen beszédmodor. Ezzel szemben a legnagyobb szigorúság szükséges. A gyermek könnyen kibírja a büntetéseket, nem veszi a szívére. Döntő fontosságú a komolyságra nevelés. Szívós munkával kell rábírni, hogy ne csak a felszínen lebegjen, ne csak a külcsín után ítélje meg a dolgokat. Rá kell vezetni az elmélyedésre, ki kell fejleszteni lényeglátó képességét. Hivatásul különösen a következő foglalkozásokat ajánlhatjuk: kereskedő, ügynök, ügyvéd, újságíró, író, titkár, sporttanító, nyelvtanár, fordító, reklámszakember.
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL