A Bika gyermek

Jellemzés

Könnyű megnyugtatni. Azonnal elcsendesül, ha enni adunk neki. Szereti, ha állandóan körülölte forog a világ. Állandóan gondoskodni kell róla. Stabil otthonra, a biztonság érzésére vágyik. Nem bírja a helyváltoztatást. Nagymértékben függ anyjától. Később derűs természetűvé fejlődhet, magabiztossá válhat. Emiatt sokan flegmának és makacsnak tartják.

Ha összeszámolnánk a milliomosokat csillagjegyük szerint, biztos, hogy az élen a Bikák állnának. Teljesen fölösleges a Bika gyerek anyagi biztonsága miatt aggódni. Szakmai és anyagi sikereiért alaposan megdolgozik, kockáról kockára építi fel megingathatatlan birodalmát. Amit elképzel, véghez is viszi. Jó építész, orvos, ügynök vagy bankár válhat belőle. Mindkét nem számára fontos a szex és a család. Családi boldogságukra csak a féltékenység vethet árnyékot.


Nevelés

A szülőknek elsősorban arra kell ügyelniük, hogy bántódás ne érje a gyermeket. Soha ne mondjanak tehát előtte valótlant, még tréfából sem. A gyermek hallatlan nagy igazságérzetével hihetetlenül erősen reagál, és képes nevelőjét megutálni. Nevelésénél elengedhetetlen a szigorúság, a következetesség, de úgy, hogy a gyermek mindig érezze ki belőle a szeretetet, különben elkeseredik. Fontos feladata a szülőnek az is, hogy lelkesítse a gyermeket az új igazságok, felfogások, gondolatok, eszmék, célok befogadására, megértésére. A Bika gyermek pályaválasztásakor a szülőnek arra kel ügyelni, hogy olyan hivatást találjon számára, ahol csendben, békében élhet és kifejtheti képességeit, erejét, törekvéseit. Különösen alkalmas erre az erdő- és mezőgazdaság, kertészet, állattenyésztés, állatorvoslás zene, ének, színpad, építészet, szobrászat, divatáruk tervezése.
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL