Oroszlán - Nap - Állandóság

A lap jelentése: Felsőbb hatalmak jelenléte. Isten szeme, aki figyelemmel kíséri életünket, és ha kell, beavatkozik. A valódi értékek állandóságát mutatja életünkben, csak észre kell őket vennünk. Bizonyos események akadálytalan lefolyását, folyamatban lévő ügyeket jelez.

Egy felől megnyugodhatsz, mert élvezed az égiek áldását, akik melletted vannak és figyelnek rád. Ugyanakkor meg kellene tanulnod észrevenni a neked szánt üzeneteiket, jeleiket. Ismerd fel életedben a sorsszerűséget, amit ők intéznek neked. De arra is utal a kártya, hogy te magad vagy az állandóság, hiszen folyamatosan törekedsz a stabil, biztos háttér és kapcsolatok kialakítására. Illetve a lap arra is figyelmeztet, hogy találd meg isteni énedet önmagadban! Hogy mitől vagy csodás, fenséges, értékes vagyis nem azt jelenti, hogy kezdj el uralkodni és Istent játszani.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

                                

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL