ANGYALISKOLA

Beszélgetés az őrangyalunkkal

Szerző:
Szabó Anna
Egy gyakorlatot sajátítunk most el. Ez a gyakorlat alkalmas arra, hogy meg tanulj beszélgetni az őrangyaloddal. Semmi másra nem lesz szükséged, mint papírra, ceruzára és egy kis időre.
A feladat

Képzelj el egy színházat, benne színpadot, két szereplőt, és egy jelenetet. Bátran engedd szabadjára a fantáziádat!


Csukd be a szemed, vegyél mély lélegzetet, és képzeld el a két szereplőt, amint egymással szemben ülnek. Az egyik szereplő az ember, a másik pedig az angyal. Képzeletedben mosolyognak egymásra, majd az angyal feláll, kezet szorít az emberrel, és bemutatkozik neki.

Ha ezzel meg vagy, nyisd ki a szemed, és vedd elő a papírt és a ceruzát. Írj le egy párbeszédet, amely véleményed szerint a két szereplő között lejátszódik. A beszélgetést te irányítod, azt írd le, amely megszületik benned. Felesleges azzal húznod az időt, hogy megjelölöd, ki mit mond, mert úgyis tudni fogod.


Néhány óra elteltével vedd elő a papírost, és írj egy A betűt az angyal szavaihoz, és egy E betűt az ember szavaihoz. A lényeg, hogy engedd el magad, és engedd szabadjára a fantáziádat. Nem baj, ha furcsaságok íródnak a papírra, hiszen úgysem látja senki más, csakis te.

Ha végeztél, rakd le a ceruzát és csukd be a szemed. Lazíts, és vegyél mély lélegzetet. Mindenképpen mondj köszönetet az őrangyalodnak, hiszen ő segített neked e gyakorlat elvégzésében.


Huszonnégy óra elteltével olvasd el az irományodat

Hogy érzed magad, miután elolvastad? Tartalmaz valamiféle üzenetet számodra? Érzel valami változást? Ha igen, akkor jól dolgoztál...


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL