SZÉPSÉG

Csak feszesen!

Szerző:
Szabó Anna
Készülj fel időben a nyárra! Bőrápolási tanácsainkkal gyönyörű, feszes combokkal mehetsz a strandra. Használd ki a hideg hétvégéket, és szenteld a téli napokat a teljes megújulásra.

Rózsás bőrt szeretnél?

Akinek cellulitises a bőre, annak sajnos nem megfelelő a vérkeringése, ezért fokozott figyelmet kell fordítania az érintett területre.
Megoldás: Körkörös mozdulatokkal masszírozd át a combjaidat masszírozókesztyűvel vagy uborkaszivaccsal. A csipkedő masszázs is nagyon hatásos, gyorsan felélénkíti a bőr sejtjeinek anyagcseréjét.


Tudtad?

A kávéban lévő koffein nemcsak az anyagcserénket serkenti. Testápolóval elkevert őrölt kávé remek zsírégetőnek bizonyul. Ha nem akarsz drága zsírégető, karcsúsító krémeket vásárolni, házilag te is elkészítheted.


Recept:

Az őrölt kávét keverd hozzá a kedvenc tápláló testápolódhoz, masszírozd át vele a combjaidat, majd alaposan mosd le a masszát.


Feszes combok


Frissülj fel!

A térdtől egészen a csípőig haladva krémes kézzel, legalább ötször nyomkodd végig a combjaidat.


Óvd a sejtjeidet!

A mindennapi testápolásnál körkörös mozdulatokkal masszírozd végig a lábaidat a térdedtől a combtövedig, miközben enyhe nyomást gyakorolsz a bőrödre.


Méregteleníts!

A hüvelykujjaiddal belülről kifelé haladva masszírozd át legalább ötször a combjaidat. Fontos, hogy a térdtől felfelé, illetve kívülről a comb belseje felé haladva masszírozz.


Fáradt, elnehezült lábak?

Bormentaolajos, vagy teás fürdőben pihentesd a lábaidat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL